reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

pchacz Little Tikes jak nowy! TANIO! Tylko 50zł!! (734881765) - Aukcje internetowe Allegro

Czy ma , któraś z Was taki pchacz??
Chciałam kupić Młodej bo lata mi po mieszkaniu na dwóch trzymając się ścian itp. a z tym byłoby jej łatwiej.

A to link do artykułu o tym pojexdzie z bloga mojej koleżanki:

Dzieciowo mi!

Ja kupiłam takiego "pchacza" i mam nadzieje ze sie sprawdzi bo własnie czekam na przesyłeczkę dla Patusi :-) chodzik jeździk fisher price (734963399) - Aukcje internetowe Allegro (hipciowi sie nie da oprzec poprostu)Marzycielko jak mi tylko moja mała pacjentka pozwoli to zdamy relacje jak sie w praktyce pchaczyk sprawdza, a te chodziki zabudowane to faktycznie wygoda moze jest i az mnie korciło, zeby kupic ale zdrowko dziecka najwazniejsze

reklama
xpatrysiux macleren quest jest nizszy i mniejszy niz techno...pozatym nie posiada w zestawie pokrycia na nóżki i ma mniejsze kołeczka...my mamy questa i jestem b.zadowolona:tak: techno jest za wysoki:zawstydzona/y::tak:
maclaren quest
MACLAREN QUEST SPORT_KURIER_GRATIS - OKAZJA!!!!!!! (738879213) - Aukcje internetowe Allegro
a to techno
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA TECHNO XLR MACLAREN $ (733314600) - Aukcje internetowe Allegro

aaaa i jeden i drugi maja taka samą wagę obciążenia(15kg):)
oj jednak techno jest do 29kg....wiec w sklepie jak kupowałam były pomylone karteczki;/

Dziękuję pyciolku, jesteś niezastąpiona :)

Cyprysiowa, do Ciebie też mam prośbę-napisz coś o swoim wóziu, bo Ty maz Volo z tego co pamiętam. Czy nadaję się on dla dziecka poniżej roku?

Cyprysiowa, do Ciebie też mam prośbę-napisz coś o swoim wóziu, bo Ty maz Volo z tego co pamiętam. Czy nadaję się on dla dziecka poniżej roku?

Dołączam się do tej prośby. Bo my zastanawiamy się nad Questem. Tylko Quest kupimy używany a Volo kupiłabym nówkę. Tylko czy to normalnie da się prowadzić po chodniku????????

Marzy mi się taki Maclaren Lulu Guiness I love You ale nówka jest za droga jak na wózek "do sklepu i spowrotem" a ostatnio na allegro nas przelicytowali :wściekła/y:

ja mojemu kupilam juz cos w stylu tego telefonu co wkleilas linka i malemu sie podobalo przyciska i muzyczka leci z niego i rozne odglosy http://www.chicco.com/telefonino-pa...rt=00.071408.000.000&idfascia=22&idsezione=16 ale nie nabawil sie tym dlugo :zawstydzona/y: znudzilo mu sie i zabawka poszla w odstawke... a ten drugi robocik to bardziej mi sie wydaje taki dla chlopca niz dla dziewczynki :zawstydzona/y:no i za taka cene to mozesz cos innego fajnieszjego kupic... zrobisz jak uwazasz

Ja na przyklad mojemu synkowi kupuje rowerek na 3 koleczkach co uważam za świetny prezent, z czasem demontujesz poszczególne części rowerka i spokojnie posłuży przez 3 lata, bo jak znam moich znajomych to juz sie pytaja co malemu na pierwszy roczek kupic wiec ja im powiedzialam ze jesli zabawki to z fisher price allbo chicco bo maja wszytkie atesty i sa dostosowane do potrzeb tak malego dziecka...no i pewnie tez taki tradycyjne ubranka tez maly dostanie...

Marzycielko nie mam pojęcia, robot mi się podoba, ale nie wiem jak w realu i jak dzieci na niego reagują czy nie będą się bać:eek:
nie mam pojęcia:no: jak coś fajnego znajdę dam Ci linka;-)

Marzycielko nie mam pojęcia, robot mi się podoba, ale nie wiem jak w realu i jak dzieci na niego reagują czy nie będą się bać:eek:
nie mam pojęcia:no: jak coś fajnego znajdę dam Ci linka;-)

ja pamietam jak bylam opiekunka tutaj we lowszech i akurat maluszek ktorym sie opiekowalam dostal na pierwszy roczek dinozaura chodzacego jak on sie go bal jejus jak plakal nie dosc ze chodzil to jeszcze nasladowal prawdziwego dinozaura takie odglosy z niego wychodzily i oczy mu sie swiecily sama bym sie takiego bala jak by mi w nocy tak sie wlaczyl:-D

reklama
Do góry