a jeszcze mi powiedz czy to jest cena za jedna sztuke czy za dwie:-)
za 1 szt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jeszcze mi powiedz czy to jest cena za jedna sztuke czy za dwie:-)
no nam go akurat w sklepie polecali,więc teraz to mnie Zapominajko zaskoczyłaś :O ja mam nadzieje ze nie bedziemy musieli sprawdzac jak fotelik sie spisuje przy uderzeniach
dzieki;-) teraz dopiero mialam czas i troche kicha bo przez internet nie idzie zamowic
śliczna sukieneczka na pewno Mari będzie wyglądała jak księżniczka.
A ja nie wiem co mam zrobić z naszą sukieneczka bo ja bardzo sentymentalna jestem i jakoś mi szkoda ją sprzedać a z drugiej strony po co ma leżeć w szafie. Sama nie wiem doradźcie coś
sukienusia przesliczna a Mariczka to piekna dziewczynka i we wszystkim jej bedzie ślicznie
Kanuś, sukienusia śliczna
hihihhi a nam w listopadzie otwieraja Ikea hihihih juz od dzis odkladam na zakupyoj gdyby ikea miala sprzedaz wysyłkowąto ja mieszkajaca w mieście bez Ikei byłabym stałą klientką
hihihhi a nam w listopadzie otwieraja Ikea hihihih juz od dzis odkladam na zakupy
Madzienka to Ty tez juz odkladaj do świnki za 2 lata bedzie szał zakupów...i ile promocji na otwarcieA u nas za dwa lata w 2011