reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja też! Ja też! Ja mam 60km do Katowic do Ikei:-(oj gdyby ikea miala sprzedaz wysyłkowąto ja mieszkajaca w mieście bez Ikei byłabym stałą klientką
Madzienka jak Juleczka bedzie taka łasa na promocje jak Ty moja droga swatko to mój Aluś bedzie musiał całymi dniami pracować a w weekendy dorabiac
Madzienka to Ty tez juz odkladaj do świnki za 2 lata bedzie szał zakupów...i ile promocji na otwarcie
Jak u odłożyc jak tyle wszedzie wyprzedazy i promocji!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja też! Ja też! Ja mam 60km do Katowic do Ikei:-(
Hehehehe
ja bym mogła tam mieszkać
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Hehehehe
ja bym mogła tam mieszkać
Ja mam cały dom oprócz jednej sofy z Ikei
pyciolek87
Mama Alexa:*
to ja myśle,że ta sofa tam nie pasujekiedy promocje w ikei??Ja mam cały dom oprócz jednej sofy z Ikei
Agatkas
Mamusia Zuzolka
to ja myśle,że ta sofa tam nie pasujekiedy promocje w ikei??
No właśnie czatuję bo musze Zuzce pokój zostawić a mamy tylko dwa:-( wiec musze jakąś rozkłądaną do duzego pokoju kupic
Agacia82
Mami :)
O matko pomyliłam wątkiDziewczyny dziekuję za propozycje perfumików. Muszę się wybrac do sklepu .
tygrysek82
Fanka BB :)
to ja myśle,że ta sofa tam nie pasujekiedy promocje w ikei??
hihihi Agatkas trzeba sie sofy pozbyc!!!!!!!!!!!!!!!
No właśnie czatuję bo musze Zuzce pokój zostawić a mamy tylko dwa:-( wiec musze jakąś rozkłądaną do duzego pokoju kupic
nio My tez czekamy jak otworza u nas i zabieramy sie za Filipkowy pokoiknarazie mamy tam graciarnie hihihhi wszystko co niepotrzebne lub rzeczy dla ktorych brak miejsca i nigdzie nie pasuja ląduja u Filipka i teraz juz tam wejsc sie nie da a pokoik nie taki maly
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
My tak samo .