reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Ostatnio ukochana zabawka mojgo malego jest Amazon.com: Bounce n' Rotate Winnie the Pooh with Activity Dashboard: Toys & Games
na kubusiu mozna skakac i sie krecic,ale Oskar jeszcze nie potrafi sam na niego wsiadac, za to jak tylko otworzy oczy leci do niego, wstaje i wola buuuuu, bo jak sie wlaczy to najpierw bzyczy jak pszczoly i on sie tego nauczyl, pozatym tata tez ostatnio kupil TYGRYSEK robiący FIKOŁKI na PILOTA Fisher Price (742347538) - Aukcje internetowe Allegro
ale tym jak narazie wiecej bawi sie on sam. A jesli chodzi o edukacyjne, ja bardzo chcialam, zeby maly mial edukacyjne zabawki w jezyku Polskim i od cioci z Pl dostalismy Krzesełko Uczydełko Fisher Price Mówi po polsku (743048469) - Aukcje internetowe Allegro
I ja jestem zachwycona spiewa, liczy, mowi w jakim kolorze zapalila sie lampka, jak sie otworzy ksiazeczke to w niej sa na kazdej "kartce" zwierzatka i to mowi jakie to zwierzatko i wydaje glos taki jak ono. Jest wpodobnej cenie co ten robot a wedlug mnie ma o wiele wiecej bajerow, takimi dzwiekowymi malymi zabawkami Oskar szybko traci zainteresowanie, a przy tym co chwile wstaje i probuje usiasc na krzeselko bo wtedy gra muzyka. I mozna przelaczyc na tryb nauki albo zabawy. Wedlug mnie bomba.

Taki rowerek jak pisze Landryneczka tez jest wedlug mnie super, my tez juz sie przymierzalismy, tylko nie bardzo jest sens kupowac na sama zime. Lepiej poczekac do wiosny i wtedy dobrac odpowiedni :tak::tak:

reklama
Kurcze ja bym kupiła bardziej coś w rodzaju huśtawki lub konia na biegunach...

Konia na biegunach takiego różowego jenoirożca : PIĘKNY DUŻY PLUSZOWY OSIOŁEK NA BIEGUNACH,SUPER (741725088) - Aukcje internetowe Allegro

Huśtawki nie mamy gdzie zamontować a na wiosnę dziadkowie dziecku zrobią mini plac zabaw na ogrodzie.

Natalkaa ten stoliczek super!

Dziewczyny prosze Was o pomoc .
Jak bedziecie miały jakiś pomysł to wstawiajcie:-)

A ja choruję na ten wózeczek i myslę skąd kaskę wziąć(pewnie babcie przyatakuje)
V3 CONECO 2008 SPACERÓWKA!GRATISY!OSTATNIE SZTUKI (745520736) - Aukcje internetowe Allegro

A ja mojemu maleństwu z okazji pierwszych urodzin zamierzam kupić łańcuszek z medalikiem w rafidu.pl. Mają teraz taki, który bardzo mi się podoba w promocji. Raczej nie będzie go teraz nosić, ale będzie miała na pamiątkę :) Z kupowania zabawek zrezygnowałam (chociaż niektóre są naprawdę super), babcie i ciocie nas w tym wyręczają :)

A ja mojemu maleństwu z okazji pierwszych urodzin zamierzam kupić łańcuszek z medalikiem w rafidu.pl. Mają teraz taki, który bardzo mi się podoba w promocji. Raczej nie będzie go teraz nosić, ale będzie miała na pamiątkę :) Z kupowania zabawek zrezygnowałam (chociaż niektóre są naprawdę super), babcie i ciocie nas w tym wyręczają :)

Bartek już dostał złoty łańcuszek z medalikiem od mojej mamy na chrzest, więc nie będę kupowała drugiego, bo byłby to bezsens. I tak minie sporo czasu zanim go założy ;-)

Sprytna reklama:eek:

A jaka roznica pomiedzyich bobasami? I nie wiesz czy mniejszemu dzidzi jest wygodnie, bo mi wydaje, ze tam malo miejsca dla maluszka
To straszne:-:)-( Bardzo mi przykro...

A ja boję się szeryfa więc odpisze Ci na zakupach.....:-D:-D:-D
Julek ma 2 lata a mała Nelka 3 miesiące, i powiem Ci że problem był z tym większym dzieckiem a nie z tym maluchem.....ale mały juz przyzywczail sie i chce bardzo jezdzic razem z siostrzyczka w tym wozeczku, wiec polecam:tak::-:)-(

Bartek już dostał złoty łańcuszek z medalikiem od mojej mamy na chrzest, więc nie będę kupowała drugiego, bo byłby to bezsens. I tak minie sporo czasu zanim go założy ;-)

we wloszech zazwyczaj kupuja Braccialetti in oro cos takiego Braccialetti in Oro per Bambini:Gioielleria Momenti d'oro Viareggio musze wam przyznac sie ze fantastycznie to wyglada na malej lapce dziecka poprostu slicznie lepiej niz lancuszek, no i zawsze to trwala pamiatka... moze i Alex dostanie od jakiejs cioci a jak nie to na wakacjach kupimy w Tunisie bo jest o polowe tansze tam zloto niz tu:cool2:

reklama
we wloszech zazwyczaj kupuja Braccialetti in oro cos takiego Braccialetti in Oro per Bambini:Gioielleria Momenti d'oro Viareggio musze wam przyznac sie ze fantastycznie to wyglada na malej lapce dziecka poprostu slicznie lepiej niz lancuszek, no i zawsze to trwala pamiatka... moze i Alex dostanie od jakiejs cioci a jak nie to na wakacjach kupimy w Tunisie bo jest o polowe tansze tam zloto niz tu:cool2:
My mamy takie i faktycznie wyglada super, zawsze jak gdzies idziemy ludzie zwracaja na to uwage. Dostalismy na chrzest i jest tam wygrawerowane jego imie i data chrztu, od tamtej pory nie zdjelam malemu tego ani raz i nigdy nie przerwal:tak::tak::tak:

Do góry