reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Hej,
ja również polecam Wam nosidełko na brzuszek...ja już 3cią córke bede w nim nosiła :-)...
Dla odmiany my mamy nosidełko BabyBjorn, z tego sprzetu najbardziej ciesza sie tatusiowie...:-)To nasze jest naprawde super...wygodne do zainstalowania dzidka i bardzo bardzo bezpieczne :-)
Nosidełko - BabyBjorn = komfort + bezpieczeństwo (476839678) - Aukcje internetowe Allegro
Co do karuzelki, fajna taka na pilota, nawet przez chcilke przeszło mi przez myśl, zeby taka sobie sprawić...ale poszłam po rozum do głowy i bedziemy korzystać z tej która mamy...dzidek i tak nie bedzie z niej bardzo długo korzystał...szkoda kaski...bo jedną mamy dostaliśmy używana od znajomych ...więc wydawanie kasy na kolejną byłoby conajmniej w naszym przypadku bezmyślne...ale naprawde fajoska sprawa :-)

a ja mam takie może dziwne pytanie odnośnie tych nosidełek jak to jest czy najpierw zakłada sie nosidełko na siebie i dopiero umieszcza się w nim maluszka czy najpierw maluszek do nosidełka a później zapinamy na sobie?

darina- może pytanie dziwne nie znam się,ale ja równiez sie pod nim podpisuje....nigdy wczesniej sie nad tym nie zastanawiałam,ja obstawiam że chyba najpierw maluszka do nosidełka a dopiero później na siebie..ale moge sie mylic, bo ja jeszcze nie w tajemniczona

jeju powiem wam ze tez nie wiem:no::no: wlaczylam az plytke z filmem Pawla Zawitkowskiego zeby sprawdzic ale on tan robi instruktarz wkladanie dziecka do husty tylko a do husty najpierw dziecko potem dziecko na sibie z husta ale o nosidelku nic tam nie ma:-:)-(

A ja tez jeszcze z innej beczki na jakiej wodzie przyzadzacie herbatki i mleczko dla malenstwa???? takiej butelkowanej wodzie dla dzieci czy przefiltrowanej tylko??? :baffled::baffled::baffled: maz wczoraj kupil dzbanek do filtrowania wody brita z mysla o piciu malenstwa a pozniej jedzonku Filipka a ja nie wiem czy to wystarczuy czy raczej butelkowana????:confused::confused::confused:

kankiya to i jak ci się podoba mój prezencik
już nie mogę się doczekać jak go założę:szok::szok::szok::szok::szok:

Załączniki

• DSCN1811.JPG
    DSCN1811.JPG
    532,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
kankiya to i jak ci się podoba mój prezencik
już nie mogę się doczekać jak go założę:szok::szok::szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok::szok: masakra, boski komplecik, ale bedzie z Ciebie Domina;-) pozniej poprosze o sesje w stroju:-D a masz kozaczki latexowe do tylka , bo jak chcesz to Ci pozycze:-):-) super beda pasowac do kompletu:tak::tak: dzieki za foto , bo ciekawosc by mnie zezarla:zawstydzona/y:

Do góry