reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Ja mam dwa projektory - jeden nakręcany, drugi na baterie i zdecydowanie na baterie się bardziej sprawdza. Reaguje na hałas - jak się dziecko przebudzi i zacznie płąkać to się sama włącza i nie potrzebuje pilota. Rzuca na ściany projekcję z postaciami z kubusia puchatka, pszczółkami i chmurkami i jest kołysanka puchatkowa. Misia ją uwielbiała, najpierw miała tą nakręcaną, ale nie radziłą siobie z tym kręceniem, zawsze w drugą stronę kręciła, a w tej drugij krzyczła "KOLOLO" i się sama włączała nawet w środku nocy jak się przebudziłą, pełniłą rolę lampki i utulanki. Teraz nie kupuję karuzelki na razie potem chcę spróbować z tym projektorem, a zabawki zawsze można dokupić, poza tym najlepsze są karuzelki robione pod kątem dziecka, Misia miała takie i uwielbiałą je, np. duże biało-czarne buźki były hitem!

reklama
A to tygrysek, którego Misia wybrała dla Ineczki:

f0d034368f0f5235med.jpg

0c89ca7c0b7062f5med.jpg

Misiówka słodziutki ten tygrysek-widać, że Misia ma gust;-) A co do karuzeli to jakiej firmy jest ta Twoja co się włańcza sama np.gdy dziecko płacze?

Misiówka, a możesz zamieścić jakiś link do tej karuzelki z projektorem i na pilota (ta co sama zaczyna grać ) bo nigdzie wcześniej takiej nie widziałam :sorry:

Super Kana :-) dzięki za linki, właśnie dokładnie o takie karuzele mi chodziło:tak::tak:, ale ten koszt wysyłki :szok::szok: mnie troszku zszokował :szok::szok:, to jakieś 50% wartości tej karuzeli- np. w tym drugim linku, bo ta właśnie mi w oko wpadła :baffled:

EDEE dlatego trzeba dobrze poszukać.....wejdź normalnie na allegro ,dla dzieci, zabawki , dla niemowlaków, karuzele i tam masz mase.....oni specjalnie tak obniżają cene tych karuzel,bo przesyłka sobie nadrabaiaja.....trzeba po prostu poszperac:}}}
Ja np znalazlam takie same tylko uzywane i czasem warto zalicytowac....bo wychodzi duzo taniej....

my juz od dawna mamy zaplanowane kupno tej karuzeli :) bo fajny bajer ten pilot i nie robi sie wielkie halo i nie rozbudza dzidzi jak ktos podchodzi nakręcić karuzele...no i przyszła babcia ma mi podrzucić kaske i bedę zamawiac ja przez allegro..a co do przesyłek to fakt 40zł to troche drogo :/

My mamy dokładnie taką pozytywkę

http://www.mothercare.com/Tomy-Winnie-Pooh-Lullaby-Dream/dp/B000JFD8Z0/sr=1-4/qid=1228071496/ref=sr_1_4/275-9155810-6115609?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42769041&mcb=core

Ona nie jest karuzelką tylko pozytywką z projektorem, ja sobie chwalę takie rozwiązanie, bo karuzelki mi zawsze zawadzały przy wkładaniu i wyjmowaniu małej, nawet nachylaniu się nad łóżeczkiem jak chciałam jej zmienić pozycję, albo np przykryć. Poza tym dziecko na początku i tak nie widzi tych zabaweczek, dopiero po jakimś czasie zaczyna się tym interesować, a ja wtedy zamierzam używać pałąka - ma to takie zalety, że można go zamontować i na łóżeczku i w wózku i w foteliku i w leżaczku, a zabawki można dziecku wymieniać. Zaraz wam wkleję jaki mam upatrzony.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry