reklama
KANKIYA
Fanka BB :)
Pochwalę sie własnoręcznym dziełem mojej teściowej:-)
ojejku jakie sliczne:-):-):-) niom masz zdolna tescioweczke
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Mi właśnie mamusia szyje pościel do kołyski Pochwalę się jak już skończy
blizniaki2000
Fanka BB :)
Anoli, cudeńka, aż Ci zazdroszczę, teściowa sie postarała
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
villemo ta pościel jest prześliczna :-)
Mam pytanie do doświadczonych Mamuś: jakie karuzelki polecacie do łóżeczka? Bo ja bym chciała taką z pozytywką, na pilota i rzucającą światełka :-) Czy możecie mi polecić jakąś konkretną firmę?
Mam pytanie do doświadczonych Mamuś: jakie karuzelki polecacie do łóżeczka? Bo ja bym chciała taką z pozytywką, na pilota i rzucającą światełka :-) Czy możecie mi polecić jakąś konkretną firmę?
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
xpatrysiax my właśnie dzisiaj zamontowaliśmy karuzelką Fisher Prica i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ma pilota na podczerwień i naprawdę z każdego miejsca w pokoju można ją włączyc. Do tego regulacja głośności i kilka melodyjek do wyboru. I po pewnym czasie sama się wyłącza. Naprawdę polecam.
reklama
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
xpatrysiax my właśnie dzisiaj zamontowaliśmy karuzelką Fisher Prica i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ma pilota na podczerwień i naprawdę z każdego miejsca w pokoju można ją włączyc. Do tego regulacja głośności i kilka melodyjek do wyboru. I po pewnym czasie sama się wyłącza. Naprawdę polecam.
Tez byłam zdecydowana na taką, ale zastanawiam się jak bardzo ciągnie baterie i czy nie lepsza jest nakręcana... A Ty jak myślisz?