reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Dzięki dziewczyny, ta akurat jest do wózeczka, a większą uszyła do łóżeczka i tak razy trzy w różnych wzorach. Sama bylam zaskoczona ze takie śliczne:-)

reklama
Oto łoże dla mojej księżniczki, muszę jeszcze powiesić baldachim. Łóżeczko stoi w naszej sypialni. Mój ochraniacz na szczęście nie wystaje poza łóżeczko.

ad1eew.jpg

villemo ta pościel jest prześliczna :-)

Mam pytanie do doświadczonych Mamuś: jakie karuzelki polecacie do łóżeczka? Bo ja bym chciała taką z pozytywką, na pilota i rzucającą światełka :-) Czy możecie mi polecić jakąś konkretną firmę?

xpatrysiax my właśnie dzisiaj zamontowaliśmy karuzelką Fisher Prica i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ma pilota na podczerwień i naprawdę z każdego miejsca w pokoju można ją włączyc. Do tego regulacja głośności i kilka melodyjek do wyboru. I po pewnym czasie sama się wyłącza. Naprawdę polecam.

reklama
xpatrysiax my właśnie dzisiaj zamontowaliśmy karuzelką Fisher Prica i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ma pilota na podczerwień i naprawdę z każdego miejsca w pokoju można ją włączyc. Do tego regulacja głośności i kilka melodyjek do wyboru. I po pewnym czasie sama się wyłącza. Naprawdę polecam.

Tez byłam zdecydowana na taką, ale zastanawiam się jak bardzo ciągnie baterie i czy nie lepsza jest nakręcana... A Ty jak myślisz?

Do góry