reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Agatkas 28szt...:):-) z tą 1/3 torby to ciut przesadziłam,ale spakować się naprawdę nie dałam rady....tymbardziej że muszę zabrać ze sobą takie pierdoły jak sztućce,kubek itd...no i jeszcze mieć miejsce na rzeczy w których przyjadę do szpitala....

Ostatnia edycja:
Agatkas 28szt...:):-) z tą 1/3 torby to ciut przesadziłam,ale spakować się naprawdę nie dałam rady....tymbardziej że muszę zabrać ze sobą takie pierdoły jak sztućce,kubek itd...no i jeszcze mieć miejsce na rzeczy w których przyjadę do szpitala....

No to faktycznie... musze jeszcze pomysleć\:) U nas rzeczy , w których przyjezdzasz do szpitala musi zabrac maż do domu.

Ja też się włąśnie zastanawiałam,w co mam to wszystko zapakowac. Widziałam w szpitalach,że większośc kobitek miała takie ogrooomne torby podróżne-takie sportowe na suwak.Jednak jest to na pewno niewygodne w noszeniu (choc ja nie zamierzam tego nosic hehe,ale nad mężem też się czasem lituję:-)). Zastanawiam się więc, czy nie będzie bardzo głupio, jak się zapakuje w taką walizkę na kółkach?:confused:
ja właśnie jestem spakowana w taką małą walizeczkę na kółkach:tak: nie wiem czy moje kochanie zdąży wrócić na poród naszego maleństwa i nie miał by mi kto dzwigać tej mojej dużej torby sportowej, dlatego spakowałam sie w walizeczkę;-)

Agawar, Marzycielko super macie łóżeczka :tak::tak::tak:
ja w sumie też mam już łóżeczko w domu tylko jeszcze nie ubrane
Agawar mój ochraniacz też będzie wystawał i myślę że to wcale nie wygląda źle :tak:
Agacia śliczne ubranka :tak:
Agga wózek super :tak:

Ja do szpitala nie muszę brac pampersów ... wiec mam ten konfort :-) i moge spakowac się w mniejszą torbe.

reklama
Yoka czy moge sie spytac po co Ci do szpitala 28 pampersów? :szok: Ja wzielam 6, przeciez jak beda sie konczyc to maz moze doniesc.
U mnie w szpitalu nie dają pampersów....a to czy mój mąż dostanie odrazu wolne jest wielka niewiadomą....a nie mam nikogo innego kto w razie czego mógłby mi je dowieźć w każdej chwili...nie każdy ma ten komfort co Ty....;-)

Do góry