reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Agatkas 28szt...:):-) z tą 1/3 torby to ciut przesadziłam,ale spakować się naprawdę nie dałam rady....tymbardziej że muszę zabrać ze sobą takie pierdoły jak sztućce,kubek itd...no i jeszcze mieć miejsce na rzeczy w których przyjadę do szpitala....

Ostatnia edycja:
Agatkas 28szt...:):-) z tą 1/3 torby to ciut przesadziłam,ale spakować się naprawdę nie dałam rady....tymbardziej że muszę zabrać ze sobą takie pierdoły jak sztućce,kubek itd...no i jeszcze mieć miejsce na rzeczy w których przyjadę do szpitala....

No to faktycznie... musze jeszcze pomysleć\:) U nas rzeczy , w których przyjezdzasz do szpitala musi zabrac maż do domu.

Ja też się włąśnie zastanawiałam,w co mam to wszystko zapakowac. Widziałam w szpitalach,że większośc kobitek miała takie ogrooomne torby podróżne-takie sportowe na suwak.Jednak jest to na pewno niewygodne w noszeniu (choc ja nie zamierzam tego nosic hehe,ale nad mężem też się czasem lituję:-)). Zastanawiam się więc, czy nie będzie bardzo głupio, jak się zapakuje w taką walizkę na kółkach?:confused:
ja właśnie jestem spakowana w taką małą walizeczkę na kółkach:tak: nie wiem czy moje kochanie zdąży wrócić na poród naszego maleństwa i nie miał by mi kto dzwigać tej mojej dużej torby sportowej, dlatego spakowałam sie w walizeczkę;-)

Agawar, Marzycielko super macie łóżeczka :tak::tak::tak:
ja w sumie też mam już łóżeczko w domu tylko jeszcze nie ubrane
Agawar mój ochraniacz też będzie wystawał i myślę że to wcale nie wygląda źle :tak:
Agacia śliczne ubranka :tak:
Agga wózek super :tak:

Ja do szpitala nie muszę brac pampersów ... wiec mam ten konfort :-) i moge spakowac się w mniejszą torbe.

reklama
Yoka czy moge sie spytac po co Ci do szpitala 28 pampersów? :szok: Ja wzielam 6, przeciez jak beda sie konczyc to maz moze doniesc.
U mnie w szpitalu nie dają pampersów....a to czy mój mąż dostanie odrazu wolne jest wielka niewiadomą....a nie mam nikogo innego kto w razie czego mógłby mi je dowieźć w każdej chwili...nie każdy ma ten komfort co Ty....;-)

Do góry