reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
ja mam torbe taka sportowa tez ale niezbyt duza, niewiem jak poprzednio sie w nia spakowalam ale teraz wchodzi w nia szlafrok i nie ma prawie miejca :)
wiec wzielam druga torbe, tez taka sportowa ale jescze mniejsza, taka miniaturka i w nia schowalam szlafrok i rzeczy na porodówke a w ta troszke wieksza reszte.
Ta mniejsza wyglada prawie jak sportowa torebka, gdyby nie dlugi pasek wiec mysle ze nie bede glupio wygladac jak przyjade do szpitala :-D

A to po częsci moje zakupy :-)

Załączniki

• Mati 005.JPG
    Mati 005.JPG
    82,2 KB · Wyświetleń: 31
  • Mati 002.JPG
    Mati 002.JPG
    85,7 KB · Wyświetleń: 33
  • Mati 006.JPG
    Mati 006.JPG
    78,9 KB · Wyświetleń: 31
  • Mati 007.JPG
    Mati 007.JPG
    86,1 KB · Wyświetleń: 37
  • Mati 009.JPG
    Mati 009.JPG
    79,6 KB · Wyświetleń: 33
Ja też spakowałam się w torbę turystyczną, sportową - i tak poniesie ją mężuś, a nie ja, więc się nie martwię. W środku mam trzy osobne reklamówki - poród, po porodzie i rzeczy dla dzidzi. Będzie łatwiej się połapać :)

ja rozrządziłam tak samo-z tym jeszcze, że mam taką małą sportową na dokumenty, badania i rzeczy na poród, a w większej na rzeczy po porodzie i dla Małej-i nie patrzę czy jest taka czy siaka, czy ładna, czy brzydka-ważne żebybyło w niej wszystko i żebym jej nie zapomniała:-D

i jeszcze to :-D

Załączniki

• Mati 010.JPG
    Mati 010.JPG
    97,9 KB · Wyświetleń: 32
  • Mati 012.JPG
    Mati 012.JPG
    83,4 KB · Wyświetleń: 34
  • Mati 013.jpg
    Mati 013.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 34
  • Mati 014.JPG