reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Agatkas mnie też się wydaje że ta torba będzie dobra, ja dzisiaj sprawdziłam czy mam spakowane wszystko.... jeszcze tylko kamerka i aparat, mój M dzisiaj ładuje baterie.... pozostało tylko czekać na zielone światło od Yoki i można się zbierać:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

reklama
Agacia82 ciuszki masz sliczniutkie dla swojego mężczyzny:tak:i zazdroszczę Ci takiej pełnej szafy:tak:bo moja jeszcze się wietrzy:-(
A wogóle to zrobiliśmy z mężem małą wymianę wózkową....
tzn ten pierwszy który kupiliśmy musieliśmy oddać ponieważ miał pare małych ale widocznych defektów:tak:ale nawet dobrze się stało bo dzisiaj kupiliśmy inny
WIELOFUNKCYJNY TREECO + FOTELIK, 3 GRATISY !!! (478801477) - Aukcje internetowe Allegro
CZERWONY :-)
przynajmniej mogę się czymś pochwalić ;-)

Agatkas mnie też się wydaje że ta torba będzie dobra, ja dzisiaj sprawdziłam czy mam spakowane wszystko.... jeszcze tylko kamerka i aparat, mój M dzisiaj ładuje baterie.... pozostało tylko czekać na zielone światło od Yoki i można się zbierać:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Agacia - ciuszki słodkie, zwłaszcza buciorki!! hehehe, no i od razu ci powiem, że ten materiał, z którego jest ta niebieska bluza jest genialny - Misia miała takie ze 3 i były rewelacyjne!

Agatkas - ja mam chyba większą torbę, ale poprostu ją mam dlatego z niej skorzystam, ta wydaje się być wystarczająca.

renia dam znać jak zapali sie zielone światełko...hahaha:-D:-D:-D

Agatkas ja mam większa torbę.....bo w taka jakiej link podałaś za chiny nie dałam rady się spakować...same pampersy zajęły mi 1/3 miejsca...;-)

Agacia ciuszki śliczne...:-)

reklama
Do góry