reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Agatkas mnie też się wydaje że ta torba będzie dobra, ja dzisiaj sprawdziłam czy mam spakowane wszystko.... jeszcze tylko kamerka i aparat, mój M dzisiaj ładuje baterie.... pozostało tylko czekać na zielone światło od Yoki i można się zbierać:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

reklama
Agacia82 ciuszki masz sliczniutkie dla swojego mężczyzny:tak:i zazdroszczę Ci takiej pełnej szafy:tak:bo moja jeszcze się wietrzy:-(
A wogóle to zrobiliśmy z mężem małą wymianę wózkową....
tzn ten pierwszy który kupiliśmy musieliśmy oddać ponieważ miał pare małych ale widocznych defektów:tak:ale nawet dobrze się stało bo dzisiaj kupiliśmy inny
WIELOFUNKCYJNY TREECO + FOTELIK, 3 GRATISY !!! (478801477) - Aukcje internetowe Allegro
CZERWONY :-)
przynajmniej mogę się czymś pochwalić ;-)

Agatkas mnie też się wydaje że ta torba będzie dobra, ja dzisiaj sprawdziłam czy mam spakowane wszystko.... jeszcze tylko kamerka i aparat, mój M dzisiaj ładuje baterie.... pozostało tylko czekać na zielone światło od Yoki i można się zbierać:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Agacia - ciuszki słodkie, zwłaszcza buciorki!! hehehe, no i od razu ci powiem, że ten materiał, z którego jest ta niebieska bluza jest genialny - Misia miała takie ze 3 i były rewelacyjne!

Agatkas - ja mam chyba większą torbę, ale poprostu ją mam dlatego z niej skorzystam, ta wydaje się być wystarczająca.

renia dam znać jak zapali sie zielone światełko...hahaha:-D:-D:-D

Agatkas ja mam większa torbę.....bo w taka jakiej link podałaś za chiny nie dałam rady się spakować...same pampersy zajęły mi 1/3 miejsca...;-)

Agacia ciuszki śliczne...:-)

reklama
Do góry