reklama
ja - przynajmniej póki co - zdecydowana jestem na pieluszki z rossmana - słyszałam od kilku osób że są ok bo nie są tak plastikowe tylko zdaje się papierowe a nie chciałabym na początku od razu maluszka odparzyć w upały. Jakby co - to zmienię... ale nie podjęłam jeszcze decyzji na 100%
aneczka2425
Fanka BB :)
ja do szpitala wezmę pampersa, natomiast potem dada są podobne a dużo tańsze i tesco (fioletowe nie białe-białe są ceratkowe) też są niezłe z doświadczenia odradzam huggies.
ja pampersów się nieco boję ale może moja 'fobia' jest nieuzasadniona. Od dawna sama używam w toalecie nawilżanych chusteczek dla dzieci i chusteczki pampers są chyba jedynymi po których dostaję uczulenia i strasznego pieczenia. I boję się żeby podobnej reakcji nie miało moje dziecię. Wprawdzie chusteczki to nie pieluchy ale.... wolę być ostrożna.
Ja właśnie do Pampersów tez jakoś nie mogę się przekonać... sama jestem strasznie wrażliwa i wiem co znaczy uczulenie na kosmetyki i materiały. Wszelkie ceratki w ogóle odpadają!!!
Znalazłam w necie test pieluszek. Wydaje się być dość pomocny - przynajmniej mnie.
http://www.edziecko.pl/zakupy/1,79393,4558760.html
Znalazłam w necie test pieluszek. Wydaje się być dość pomocny - przynajmniej mnie.
http://www.edziecko.pl/zakupy/1,79393,4558760.html
Ostatnia edycja:
O huggiesas też właśnie słyszałam kiepskie opinie ale wolę się upewnić żeby nie popełnić jakiś błędów....na samym początku.
dużo zależy od dziecka - moja mała kuzynka w ogóle nie dawała sobie załóżyć pampersów, jedyne pieluchy jakie tolerowała to były właśnie huggies
reklama
Nas znow kobitka od noworodkow przekonywala, ze dziecko najczesciej nie ma uczulenia na pieluszki, tylko wlasnie na te mokre chusteczki do pupy. I prosila nas zebysmy w ostatecznosci te mokre chusteczki uzywaly. A juz na pewno przestac uzywac jak dziecko dostanie jakis uczulen. Ponoc w tych chusteczkach jest duzo skladnikow uczulajacych.Na poczatku zalecala stosowanie gazikow do podcierania pupci. A jak jestw rzeczyswistosci przekonam sie wkrotce
Podziel się: