reklama
MAKRO10 - roznia sie ;-) Nosidelko mozna stosowac mniej wiecej od 6msc , jak dziecko juz sam o dobrze siedzi. Chusty, sle te co nie wymuszaja pozycji siedzacej, tylko dzidzia uklada sie jak w brzuszku mamy mozna stosowac od urodzenia!! :-) I podobno chusty sa zdorwsze dla dzecka.
Dzięki stopi69, jakoś nie czytałam jeszcze o tych nosidełkach i chustach, słyszałam tylko że nosidełka nie są za dobre i długo maleństwa w nim trzymać nie można. Muszę o tej chuście pomyśleć skoro są zalecane, bo przydatna rzecz to jest na pewno.
Mamuśki, właśnie wróciłam ze sklepu z nowisieńką matą Chicco którą kupiłam za 158zł!
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: Informacje, Strona główna, Zabawka-Wielofunkcyjna mata z pałąkiem
Może to nie jest mało, ale teraz mają jakąś specjalną ofertę bo normalnie mata kosztuje 358zł czyli zaoszczędziłam aż 200zł! No normalnie sama jestem w szoku, że udało mi się coś takiego upolować teraz jeszcze sprawdziłam i na Allegro za 160 jest taka sama ale używana a tu nówka sztuka!
Nie wiem czy to tylko w tym jednym sklepie taka promocja (ja kupiłam w Galerii Mokotów w firmowym sklepie Chicco) ale gdyby któraś była zainteresowana to myślę że warto sprawdzić też w innych, np. zadzwonić do nich.
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: Informacje, Strona główna, Zabawka-Wielofunkcyjna mata z pałąkiem
Może to nie jest mało, ale teraz mają jakąś specjalną ofertę bo normalnie mata kosztuje 358zł czyli zaoszczędziłam aż 200zł! No normalnie sama jestem w szoku, że udało mi się coś takiego upolować teraz jeszcze sprawdziłam i na Allegro za 160 jest taka sama ale używana a tu nówka sztuka!
Nie wiem czy to tylko w tym jednym sklepie taka promocja (ja kupiłam w Galerii Mokotów w firmowym sklepie Chicco) ale gdyby któraś była zainteresowana to myślę że warto sprawdzić też w innych, np. zadzwonić do nich.
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Antkowa mata super.
Kurde ja mam matę, mam leżaczek i będę mieć pokój 10m2 gdzie ja to wszystko pomieszczę? Wózek to i tak u mamy musi stać. Dobrze, że mieszkamy w tym samym domu tylko inne wejścia. Wózka i tak nie mam w planach używać w domu. Tylko spacery.
Kurde ja mam matę, mam leżaczek i będę mieć pokój 10m2 gdzie ja to wszystko pomieszczę? Wózek to i tak u mamy musi stać. Dobrze, że mieszkamy w tym samym domu tylko inne wejścia. Wózka i tak nie mam w planach używać w domu. Tylko spacery.
mata fajniusia a ja zadowolę się matą którą oddał mi brat - nie jest taka super ale tak na 'w razie czego' wystarczy. Raczej nastawiam się na leżaczek i póżniej krzesełko 'do karmienia' bo obawiam się, że na macie czas spędzałaby głównie nasza psica ktora uwielbia takie nowe wynalazki. A jeżeli dziecię będzie tak ruchliwe jak córeczka brata to i tak zawsze byłoby obok. Tak więc psa nie będę uszczęśliwiać takimi cudeńkami
fajna mata...a ja właśnie poczyniła pierwszy nasz poważny zakup dla Satsia, łóżeczko
ja dziewczyny zdecydowałam sie na łóżeczko turystyczne, kilka moich kolezanek takie ma na stałe i używaja juz od dwóch lat i sa zadowolone, a ze do tego i moi rodzice i męża mieskają daleko od nas i czekają nas podróże i pobyty u nich ponad tygodniowe stwierdziliśmy,ze bedzie w sam raz
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE MELODY BABY DESIGN KOJEC @ (586945097) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam i uciekam,bo skurcze mnie łapią od siedzenia
ja dziewczyny zdecydowałam sie na łóżeczko turystyczne, kilka moich kolezanek takie ma na stałe i używaja juz od dwóch lat i sa zadowolone, a ze do tego i moi rodzice i męża mieskają daleko od nas i czekają nas podróże i pobyty u nich ponad tygodniowe stwierdziliśmy,ze bedzie w sam raz
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE MELODY BABY DESIGN KOJEC @ (586945097) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam i uciekam,bo skurcze mnie łapią od siedzenia
reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Asia Jan - widze ze mamy podobne dylematy ja rowniez mam miejsce ograniczone, dlatego nie kupuje , lezaczkow, stojakow pod wanienke, komody do przewijania. W sumie to kupuje łozeczko i wozek jelsi chodzi o nowe "meble" do domu, chustawke malec bedzie mial taka jak my kiedys czyli mocowana do futrzyny : w sumie bede mogla miec na niego oko w kuchni jak bede cos robic czy w sypialni .
a przewijac bede na mojej komodzie z tym ze telezwior kotry stoi na niej powedruje na sciane na szczescie jest to płaski telewizorek wiec :] Ale jakos sie przetrzyma :] pozniej jak mały podrosnie i bede go przeprowadzala do jego pokoiku bede musiala pomyslec nad zmiana mebli :]
a przewijac bede na mojej komodzie z tym ze telezwior kotry stoi na niej powedruje na sciane na szczescie jest to płaski telewizorek wiec :] Ale jakos sie przetrzyma :] pozniej jak mały podrosnie i bede go przeprowadzala do jego pokoiku bede musiala pomyslec nad zmiana mebli :]
Podziel się: