reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

mi tez bardzo podobaja sie te ciuszki. kurcze tylko drazni mnie czasami ze nie znam plci i trzeba kupowac takie bezplciowe, jak ja to mowie. :-)

reklama
Ja już zakończyłam zakupy ciuszkowe.:tak::tak: Teraz biorę się za inne potrzebne rzeczy - te bardziej kosmetyczne.:-) Łóżeczko mam wybrane.... Jeszcze tylko wózek?? Eh, to będą jajca....:-p:sorry:

MAKRO10 - roznia sie ;-) Nosidelko mozna stosowac mniej wiecej od 6msc , jak dziecko juz sam o dobrze siedzi. Chusty, sle te co nie wymuszaja pozycji siedzacej, tylko dzidzia uklada sie jak w brzuszku mamy mozna stosowac od urodzenia!! :-) I podobno chusty sa zdorwsze dla dzecka.

Dzięki stopi69, jakoś nie czytałam jeszcze o tych nosidełkach i chustach, słyszałam tylko że nosidełka nie są za dobre i długo maleństwa w nim trzymać nie można. Muszę o tej chuście pomyśleć skoro są zalecane, bo przydatna rzecz to jest na pewno.

Mamuśki, właśnie wróciłam ze sklepu z nowisieńką matą Chicco którą kupiłam za 158zł! :szok:
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: Informacje, Strona główna, Zabawka-Wielofunkcyjna mata z pałąkiem
Może to nie jest mało, ale teraz mają jakąś specjalną ofertę bo normalnie mata kosztuje 358zł czyli zaoszczędziłam aż 200zł! :szok: No normalnie sama jestem w szoku, że udało mi się coś takiego upolować :laugh2: teraz jeszcze sprawdziłam i na Allegro za 160 jest taka sama ale używana a tu nówka sztuka!
Nie wiem czy to tylko w tym jednym sklepie taka promocja (ja kupiłam w Galerii Mokotów w firmowym sklepie Chicco) ale gdyby któraś była zainteresowana to myślę że warto sprawdzić też w innych, np. zadzwonić do nich.

Antkowa mata super.
Kurde ja mam matę, mam leżaczek i będę mieć pokój 10m2 gdzie ja to wszystko pomieszczę? Wózek to i tak u mamy musi stać. Dobrze, że mieszkamy w tym samym domu tylko inne wejścia. Wózka i tak nie mam w planach używać w domu. Tylko spacery.

Ja też nie mam miejsca na wszystkie maty itp.... i dlatego nie kupuje takich rzeczy... :no: Na działkę do teściów mam przygotowany ogromny duży, cieplutki koc.... I to będzie musiało wystarczyć:-:)zawstydzona/y::tak:

mata fajniusia :tak: a ja zadowolę się matą którą oddał mi brat - nie jest taka super ale tak na 'w razie czego' wystarczy. Raczej nastawiam się na leżaczek i póżniej krzesełko 'do karmienia' bo obawiam się, że na macie czas spędzałaby głównie nasza psica ktora uwielbia takie nowe wynalazki. A jeżeli dziecię będzie tak ruchliwe jak córeczka brata to i tak zawsze byłoby obok. Tak więc psa nie będę uszczęśliwiać takimi cudeńkami :-D

fajna mata...a ja właśnie poczyniła pierwszy nasz poważny zakup dla Satsia, łóżeczko
ja dziewczyny zdecydowałam sie na łóżeczko turystyczne, kilka moich kolezanek takie ma na stałe i używaja juz od dwóch lat i sa zadowolone, a ze do tego i moi rodzice i męża mieskają daleko od nas i czekają nas podróże i pobyty u nich ponad tygodniowe stwierdziliśmy,ze bedzie w sam raz

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE MELODY BABY DESIGN KOJEC @ (586945097) - Aukcje internetowe Allegro

pozdrawiam i uciekam,bo skurcze mnie łapią od siedzenia

reklama
Asia Jan - widze ze mamy podobne dylematy ja rowniez mam miejsce ograniczone, dlatego nie kupuje , lezaczkow, stojakow pod wanienke, komody do przewijania. W sumie to kupuje łozeczko i wozek jelsi chodzi o nowe "meble" do domu, chustawke malec bedzie mial taka jak my kiedys czyli mocowana do futrzyny : w sumie bede mogla miec na niego oko w kuchni jak bede cos robic czy w sypialni .
a przewijac bede na mojej komodzie z tym ze telezwior kotry stoi na niej powedruje na sciane na szczescie jest to płaski telewizorek wiec :] Ale jakos sie przetrzyma :] pozniej jak mały podrosnie i bede go przeprowadzala do jego pokoiku bede musiala pomyslec nad zmiana mebli :]

Do góry