reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

a rożek to swoją drogą :tak: bo jest sztywniejszy i cieplejszy. otulaczek kupiłam z myślą o ciepłym lecie jak Mała będzie sobie leżała

reklama
Ja mam rożki 3 w tym 2 stare w razie potrzeby i pomimo ciepła, które będzie i tak będę używać. Mam ten plus, że rok temu w lipcu siostra urodziła i pamiętam ja to było. Kiedy były upały to były ale rożek to dla mnie podstawa. I pamiętam jak mały jeden obsikał czy nawet zasrał i trzeba było zmienić. Podobno dziecko się lepiej czuje jak jest takie otulone. Zresztą nie wiem może to wsiowe jest ale u mnie ze znajomych wszystkie używały rożka. Mam nadzieję, że się przyda:-):-):-):-):-)

Ja twierdzę że bez różka to wyprawka będzie nie pełna... Na pewno jest funkcjonalna! A to dla mnie najważniejsze....

Ja mam identiko:-):-):-):-) nic dodać nic ując:-):-):-):-)

Iwon jak tak buszujesz po Allegro to nie widziałaś może pościeli z Kubusiem ale, żeby był do tego ochraniacz? Bo ja nie mogę jakoś znaleźć?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Słodka jest. Tylko wiesz co mnie wkurza, że te zdjęcia są wszystkie takie jakieś dziwne, że nawet nie można oblukać co to jest za materiał i w ogóle. Ale sam wzór jest boski.

Niby pisze 100% bawełna ale tu masz racje... materiał materiałowi nie równy. :-:)-p Trzeba by było gdzieś w sklepach poszukać takich wzorów... i obmacać:-D

No dokładnie. Niby w Jysk są tego typu pościele i też po 85 zł ale nigdy nie oglądałam, bo mnie to nie interesowało a teraz takowa wiedza by się zdała:-):-):-):-)

Ja swojego dziecka w rożku trzymała nie będę :no:
Mam termin na 4 lipca, więc będzie przykryte pielucha i to na dodatek tetrową bo we flaneli za gorąco, na chłodniejsze dni mam kocyk :tak:

Rożek owszem posiadam bo moja córa przyszła na świat w lutym ale nie używałam go za specjalnie :sorry: Moje dziecko od samego początku śpi rozwalone, a wszystko co w około je przeszkadza :rofl2:

A teoria, że dzieci lubią być ciasno zawinięte została obalona przez moja córkę :-D Luz i swoboda ruchów :tak:

No ale każde dziecko jest inne, zobaczymy jakie upodobania będzie miało następne :rofl2:

reklama
Dziewczyny pościel wygląda ładnie ale co do jakości to bym się zastanowiła i jeszcze po co pościel z takimi wymiarami 160x200 i 70x80 to wymiary pościeli dla 2 osób dorosłych

Do góry