reklama
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ja mam rożki 3 w tym 2 stare w razie potrzeby i pomimo ciepła, które będzie i tak będę używać. Mam ten plus, że rok temu w lipcu siostra urodziła i pamiętam ja to było. Kiedy były upały to były ale rożek to dla mnie podstawa. I pamiętam jak mały jeden obsikał czy nawet zasrał i trzeba było zmienić. Podobno dziecko się lepiej czuje jak jest takie otulone. Zresztą nie wiem może to wsiowe jest ale u mnie ze znajomych wszystkie używały rożka. Mam nadzieję, że się przyda:-):-):-):-):-)
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ja twierdzę że bez różka to wyprawka będzie nie pełna... Na pewno jest funkcjonalna! A to dla mnie najważniejsze....
Ja mam identiko:-):-):-):-) nic dodać nic ując:-):-):-):-)
Iwon jak tak buszujesz po Allegro to nie widziałaś może pościeli z Kubusiem ale, żeby był do tego ochraniacz? Bo ja nie mogę jakoś znaleźć?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asiu niestety. Nie widziałam takowego... co też bardzo nad tym ubolewam. A jak są już jakieś "kubusiowe" ochraniacze to jakieś takie brzydkie i same a nie w kompletach.
Właśnie znalazłam... samą pościel.... http://www.allegro.pl/item599295941_posciel_disney_kubus_puchatek_miki_160x200.html
Właśnie znalazłam... samą pościel.... http://www.allegro.pl/item599295941_posciel_disney_kubus_puchatek_miki_160x200.html
Ostatnia edycja:
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja swojego dziecka w rożku trzymała nie będę
Mam termin na 4 lipca, więc będzie przykryte pielucha i to na dodatek tetrową bo we flaneli za gorąco, na chłodniejsze dni mam kocyk
Rożek owszem posiadam bo moja córa przyszła na świat w lutym ale nie używałam go za specjalnie Moje dziecko od samego początku śpi rozwalone, a wszystko co w około je przeszkadza
A teoria, że dzieci lubią być ciasno zawinięte została obalona przez moja córkę Luz i swoboda ruchów
No ale każde dziecko jest inne, zobaczymy jakie upodobania będzie miało następne
Mam termin na 4 lipca, więc będzie przykryte pielucha i to na dodatek tetrową bo we flaneli za gorąco, na chłodniejsze dni mam kocyk
Rożek owszem posiadam bo moja córa przyszła na świat w lutym ale nie używałam go za specjalnie Moje dziecko od samego początku śpi rozwalone, a wszystko co w około je przeszkadza
A teoria, że dzieci lubią być ciasno zawinięte została obalona przez moja córkę Luz i swoboda ruchów
No ale każde dziecko jest inne, zobaczymy jakie upodobania będzie miało następne
reklama
M
MALENSTWO 33
Gość
Dziewczyny pościel wygląda ładnie ale co do jakości to bym się zastanowiła i jeszcze po co pościel z takimi wymiarami 160x200 i 70x80 to wymiary pościeli dla 2 osób dorosłych
Podziel się: