reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

a rożek to swoją drogą :tak: bo jest sztywniejszy i cieplejszy. otulaczek kupiłam z myślą o ciepłym lecie jak Mała będzie sobie leżała

reklama
Ja mam rożki 3 w tym 2 stare w razie potrzeby i pomimo ciepła, które będzie i tak będę używać. Mam ten plus, że rok temu w lipcu siostra urodziła i pamiętam ja to było. Kiedy były upały to były ale rożek to dla mnie podstawa. I pamiętam jak mały jeden obsikał czy nawet zasrał i trzeba było zmienić. Podobno dziecko się lepiej czuje jak jest takie otulone. Zresztą nie wiem może to wsiowe jest ale u mnie ze znajomych wszystkie używały rożka. Mam nadzieję, że się przyda:-):-):-):-):-)

Ja twierdzę że bez różka to wyprawka będzie nie pełna... Na pewno jest funkcjonalna! A to dla mnie najważniejsze....

Ja mam identiko:-):-):-):-) nic dodać nic ując:-):-):-):-)

Iwon jak tak buszujesz po Allegro to nie widziałaś może pościeli z Kubusiem ale, żeby był do tego ochraniacz? Bo ja nie mogę jakoś znaleźć?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Słodka jest. Tylko wiesz co mnie wkurza, że te zdjęcia są wszystkie takie jakieś dziwne, że nawet nie można oblukać co to jest za materiał i w ogóle. Ale sam wzór jest boski.

Niby pisze 100% bawełna ale tu masz racje... materiał materiałowi nie równy. :-:)-p Trzeba by było gdzieś w sklepach poszukać takich wzorów... i obmacać:-D

No dokładnie. Niby w Jysk są tego typu pościele i też po 85 zł ale nigdy nie oglądałam, bo mnie to nie interesowało a teraz takowa wiedza by się zdała:-):-):-):-)

Ja swojego dziecka w rożku trzymała nie będę :no:
Mam termin na 4 lipca, więc będzie przykryte pielucha i to na dodatek tetrową bo we flaneli za gorąco, na chłodniejsze dni mam kocyk :tak:

Rożek owszem posiadam bo moja córa przyszła na świat w lutym ale nie używałam go za specjalnie :sorry: Moje dziecko od samego początku śpi rozwalone, a wszystko co w około je przeszkadza :rofl2:

A teoria, że dzieci lubią być ciasno zawinięte została obalona przez moja córkę :-D Luz i swoboda ruchów :tak:

No ale każde dziecko jest inne, zobaczymy jakie upodobania będzie miało następne :rofl2:

reklama
Dziewczyny pościel wygląda ładnie ale co do jakości to bym się zastanowiła i jeszcze po co pościel z takimi wymiarami 160x200 i 70x80 to wymiary pościeli dla 2 osób dorosłych

Do góry