reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Maluszka przecież i tak na słońce nie wystawię, a w cieniu lepiej żeby był lepiej osłonięty :)
A potem się dokupi co trzeba. Początki i tak spędzi w beciku.
:-)
Mam nadzieje ze nie będziesz trzymać dziecka latem w beciku sama ubierz się latem w długi rękaw i jeszcze kurtka przykładowo:-)

reklama
nie wiem, ale wydaje mi siw ze to kolejne naciaganie, po co to? raz sie slyszy zeby zdejmowac ochraniacze z lozeczka zeby dziecko nie czulo sie jak w klatce a potem funduje mu sie cos takiego?
a juz te podporki to jakies kuriozum moim zdaniem :szok: - dziecko jak w imadle, na poczatku i tak sie nie przekreci, a niech ma troche swobody ruchow
nie podoba mi sie to urzadzenie :no::no:

:-D Wiesz, jakoś nie wpadłam na to....

Ale noworodki lubią być w beciku przecież? To co zrobić? może w jakąś flanelkę go owijać albo coś innego lekkiego? :baffled:

A mnie wydaje się to ciekawe. Maluszki przecież lubią mieć "ciasno" koło siebie. Może na długo nie będzie to praktyczne, ale na pierwsze 2 miesiące?...
a te podpórki chyba można usunąć w każdej chwili??
Poza tym to przypomina gondolkę z wózka, w sumie niewiele się różni :-)

Ja mojego starszego też obkładałam poduszkami albo rulonami z koca, kiedy np musiałam go położyć na łóżku albo tapczanie, na przykład u kogoś innego w domu.

No ale uważam mimo wszystko, że to gadżet ;)

:-D Wiesz, jakoś nie wpadłam na to....

Ale noworodki lubią być w beciku przecież? To co zrobić? może w jakąś flanelkę go owijać albo coś innego lekkiego? :baffled:

Ja proponuję pieluchę tetrowa ;-):tak: Bo na kocyk tez może być za ciepło... Ale wszystko zależeć będzie od pogody....

Ja znalazłam o takim pseudo łóżeczku krótka notkę w jakiejś gazecie typowo mamusiej, że tak powiem.... :-D I tam chwalili to łóżeczko ze względu na to, że kładąc dzidziusia w takie kojo możesz ze spokojem położyć go do swojego łóżka i spać razem. :-) Dziecko jest blisko Ciebie a jednak śpi sam....

Ale jak dla mnie to zaliczam to do gadżetów:tak::tak:

to juz lepiej w rozek wrazie czego mozna rozek rozwinac bo moja corka urodzila sie w pazdzierniku ale nie lubiala byc zawinieta w nic

reklama
Do góry