reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Maluszka przecież i tak na słońce nie wystawię, a w cieniu lepiej żeby był lepiej osłonięty :)
A potem się dokupi co trzeba. Początki i tak spędzi w beciku.
:-)
Mam nadzieje ze nie będziesz trzymać dziecka latem w beciku sama ubierz się latem w długi rękaw i jeszcze kurtka przykładowo:-)

reklama
nie wiem, ale wydaje mi siw ze to kolejne naciaganie, po co to? raz sie slyszy zeby zdejmowac ochraniacze z lozeczka zeby dziecko nie czulo sie jak w klatce a potem funduje mu sie cos takiego?
a juz te podporki to jakies kuriozum moim zdaniem :szok: - dziecko jak w imadle, na poczatku i tak sie nie przekreci, a niech ma troche swobody ruchow
nie podoba mi sie to urzadzenie :no::no:

:-D Wiesz, jakoś nie wpadłam na to....

Ale noworodki lubią być w beciku przecież? To co zrobić? może w jakąś flanelkę go owijać albo coś innego lekkiego? :baffled:

A mnie wydaje się to ciekawe. Maluszki przecież lubią mieć "ciasno" koło siebie. Może na długo nie będzie to praktyczne, ale na pierwsze 2 miesiące?...
a te podpórki chyba można usunąć w każdej chwili??
Poza tym to przypomina gondolkę z wózka, w sumie niewiele się różni :-)

Ja mojego starszego też obkładałam poduszkami albo rulonami z koca, kiedy np musiałam go położyć na łóżku albo tapczanie, na przykład u kogoś innego w domu.

No ale uważam mimo wszystko, że to gadżet ;)

:-D Wiesz, jakoś nie wpadłam na to....

Ale noworodki lubią być w beciku przecież? To co zrobić? może w jakąś flanelkę go owijać albo coś innego lekkiego? :baffled:

Ja proponuję pieluchę tetrowa ;-):tak: Bo na kocyk tez może być za ciepło... Ale wszystko zależeć będzie od pogody....

Ja znalazłam o takim pseudo łóżeczku krótka notkę w jakiejś gazecie typowo mamusiej, że tak powiem.... :-D I tam chwalili to łóżeczko ze względu na to, że kładąc dzidziusia w takie kojo możesz ze spokojem położyć go do swojego łóżka i spać razem. :-) Dziecko jest blisko Ciebie a jednak śpi sam....

Ale jak dla mnie to zaliczam to do gadżetów:tak::tak:

to juz lepiej w rozek wrazie czego mozna rozek rozwinac bo moja corka urodzila sie w pazdzierniku ale nie lubiala byc zawinieta w nic

reklama
Do góry