reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
ja na szczęście mam wanienkę po synku taka zwykła bez bajerów a że mam głęboki brodzik to pewnie wanienkę będę wstawiała o brodzika tylko muszę się upewnić czy tam ją zmieszczę;-)
A z synkiem nie używałam żadnego stojaka tylko wanienka stała na stole w kuchni i stół służył też jako przebijak;-) A gdy był starszy to w wanienka w stawiana była do wanny ;-)

A jaka polecasz? ... Bo ta to nie szczegolnie mi sie podoba z wygladu ale wydawala sie funkcjonalna...

Ona będzie funkcjonalna jak dziecko skończy ze 3 miesiące :tak:
A na początek taka zwykłą :tak: Może możesz od kogoś pożyczyć :confused:

Jeszcze apropos tej wanienki na stojaku to się kapie na początku. jak dziecko większe i ruchliwsze to bezpieczniej wtawić do wanny i tu tez problem dla tych co nie maja narożnej wanny. Do normalnej wanny ta wanienka nie wchodzi... a przenoszenie wanienki pełnej wody zeby ja opróżnic to żadna frajda :no:

Ja chyba będę kupowała wanienkę taką zwykłą. W marketach są do 50zł. Chyba najlepsza i ładne kolory mają zazwyczaj:-) Zastanawiam się nad dokupieniem takiego hamaczka do kąpieli ale nie wiem czy to przydatne w zasadzie....:confused:
A bardzo mi się podobają wanienki fisher price WANIENKA FISHER PRICE RAINFOREST ZABAWKI HAMAK !!! (585420444) - Aukcje internetowe Allegro
tylko te ceny:szok: Powalające, żeby jeszcze sama myła dziecię to rozumiem;-):-p

reklama
Matylda ja miałam z Marcelem taka profilowaną wanienkę i uważam to za świetne rozwiązanie:tak::tak: Juz od pierwszych dni jedno z nas mogło kąpac małego bez pomocy drugiej osoby.
Tym razem też mam zamiar jej używac:tak:
U mnie jest tylko ten mankament, ze jest dosyc mała i uzywaliśmy jej tylko z 5 miesięcy, potem poszedł już do dużej wanny:-)

Do góry