reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Te lezaczki bujaczki fisher price sa bardzo drogie :-( Czy wazne sa te wibracje i melodyjki dla malucha? Czy wystarczy kolysanie? LEŻACZEK KOŁYSKA PIĘKNE KOLORY. NAJTANIEJ eKids (587502931) - Aukcje internetowe Allegro

Ważne jest tylko kołysanie :tak: Moja córa nie tolerowała wibracji. Zresztą też nie mogła bym mieć takiego leżaczka bo nie odpowiadał jej rodzaj bujania :-( Mieliśmy taki na pałąku :tak: Zupełnie inaczej buja :tak: ale co dziecko to inne upodobania. Ja bym kupowała dopiero jak będzie potrzebny. Udać się z dzidzia do sklepu i popróbować, albo do znajomych:tak:
Ja polecam ten a cena zbliżona:
http://allegro.pl/item585400560_fisher_price_blekitny_lezaczek_z_wibracjami.html

reklama
Te lezaczki bujaczki fisher price sa bardzo drogie :-( Czy wazne sa te wibracje i melodyjki dla malucha? Czy wystarczy kolysanie? LEŻACZEK KOŁYSKA PIĘKNE KOLORY. NAJTANIEJ eKids (587502931) - Aukcje internetowe Allegro

Ja miałam kupić taki :
http://www.allegro.pl/item580256393_fisher_price_lezaczek_bujaczek_wibraca_2w1_18_kg.html

ale że zailicytowałam i kupiłam o parę zł taniej ale uzywany taki :
http://www.allegro.pl/item584500180_rozowy_lezaczek_firmy_bright_starts.html

Ja uważam że takie gażety fajne sa ,ale różnie bywa z funduszami i dlatego zdecydowałam sie na zakup używanego ale z tymi dodatkami, a Kacper miał taki prosty bez dodatków.

Matylda ja mam taki Leżaczek FISHER PRICE Kick&Play - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje . Oczywiscie nie kupiłam nowego tylko uzyway za 84zł.
Moja kolezanka tez ma taki i jak dla niej jest rewelacyjny. Tzn. wg. niej wazne jest aby były melodyjki i zabawki. Dziecko zajmuje sie i ma chwile na zrobienie obiadu. A co do wibracji to jej synek własnie przy nich zasypia!!! Fajne jest to, że jak maluch siedzi na lezaczku i kopie nóżkami to zapalaja sie lampki i gra melodyjka. Wiec chyba fajnie jak lezaczek ma rózne gadzety, bo dziecko ma zajęcie.
Ja wolałam kupic taki uzywany, niż nowy taki zwykły, bo dzieciaczki zazwyczaj uzywaja tych leżaczków do 7-8msc. Wiec nie są zniszczone. Moze upolujesz cos na allegro.

kleo_mk Ja rodziłam na inflackiej. Na porodach rodzinnych :tak: Słyszałam, że maja tam teraz remont i jest troszkę zamieszania :szok: Ale do czerwca maja niby skończyć...

Remont pełną parą na Inflanckiej.:tak::tak: Jestem tam bardzo czesto, bo po drugiej stronie uliczki mam Medicover. Hałas niezły. Ale ja i tak chce tam rodzic, mimo wszystko. Fajnie by było jakby skonczyli remont do konca czerwca, ale znajac zycie coś sie obsunie. :-D:-D A i to na str. min. tego szpitala jest napisane co zabrac ze sobą.

Dziewczyny ja jeżeli skuszę się na taki leżaczek a z tego co wiem to się moja mama przymierza do zakupu czegoś takiego to nie będzie to super nówka tylko super nówka używana. Cena dużo niższa a wiadomo, że jak ktoś o to dba to nie będzie leżaczek zniszczony.

Ja też chciałam na Inflanckiej ale przez tę moją cukrzyce i skurcze nie wiem czy jednak nie zdecyduję się na Karową bo tam jednak neonatologia jest lepsza. Jak okaże się jeszcze że Mała przez expresowy wzrost i skurcze nie dała rady obrócić się główką w dół (niestety podobno jest takie ryzyko) to już na pewno cesarka na Karowej :-(W przyszłym tygodniu pogadam na ten temat z koleżanką która w niedzielę miała właśnie cesarkę na Karowej to będę miała informacje z pierwszej ręki jak to wszsytko tam wygląda
Sorki za to czarnowidztwo, ale ja już pogodziłam się z faktami i zwiększonym prawdopodobieństwem cesarki :sorry2:

Nie wiem jak na Karowej ale np w MSWiA koleżance spierniczyli cesarkę, ma paskuda bliznę:baffled:. Inna natomiast miła na inflanckiej i ma malutki ślad :tak:
Ale to w dużej mierze zależny na kogo się trafi :dry:

i tez troche zalezy od skory - niektorym to się goi jak na psie a inne mają tendencję do bliznowców - wtedy najlepszy plastyk nie pomoże blizna będzie, potem tylko maści i masowanie

reklama
Do góry