reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Może gencjana:confused:

Ja jeszcze w akcie desperacji stosowałam tormentiol, ale skuteczność moim zdaniem srednia... No ale koleżanka sobie chwaliła...

reklama
a jeszcze jedno pytanko, czy nie jest tak ze w szpitalu daja tez duzo probek i ulotek informacyjnych dotyczacych kosmetykow dla dzieci???

a jeszcze jedno pytanko, czy nie jest tak ze w szpitalu daja tez duzo probek i ulotek informacyjnych dotyczacych kosmetykow dla dzieci???

słyszałam że dają, ale jak szłam rodzić to chyba mieli deficyt :-D Wszystko trzeba było mieć swoje, nawet jak po kąpaniu miały siostry ze sobą wspomnianą parafinę, to wołały o Twoją oliwkę lub balsam. Z drugiej strony to nie jest takie ciężkie i warto mieć ze sobą niż się potem prosić. Szpitale rożne, personel różny - ja nie miałam miłych doświadczeń, więc jak umiesz liczyć to licz na siebie :tak:

Ja tez uwazam podobnie jak Anika. Nie mam zamiaru liczyc na to, ze cos dostane w szpitalu, wole miec swoje. Glupio bym sie czula gdyby okazalo sie, ze jestem "nieprzygotowana"... to prawie jak w szkole :-D

dzieki dziewczynki za odpowiedz. chyba rzeczywiscie jest tak ze co szpital to obyczaj. ale nie ma co na nich liczyc i lepiej sie przygotowac...:-)

Strzeżonego pan Bóg strzeże, tez mi się wydaje ze lepiej mieć i milo zaskoczyć sie gdy w szpitalu będą dana rzecz mieli, niż okazać się nieprzygotowanym, poza tym jeżeli nie w szpitalu i tak wszystko sie potem wykorzysta w domu

Ja na okładce w książeczce prowadzenia ciąży mam taką liste rzeczy co trzeba zabrac do szpitala. Jednak wydaje mi się , że co szpital to inny obyczaj i rózne wyposażenie. I jak szpital ma strone internetową to czasem jest na niej napisane co trzeba ze soba zabrac akurat do tego szpitala, a co jest zupelnie zbędne. Np. w jednym szpitalu prosza , zeby nie pakowac rzeczy w walizki tylko torby turystyczne, ze wzgledu na male sale.
Ja nie zwrocila bym wogole na to uwagi, ale z tego co piszą to wazna jest kolejnosc pakowania rzeczy, zeby było latwiej wyjmowac wszystko w odpowiedniej kolejnosci.

reklama
kleo_mk Ja rodziłam na inflackiej. Na porodach rodzinnych :tak: Słyszałam, że maja tam teraz remont i jest troszkę zamieszania :szok: Ale do czerwca maja niby skończyć...

Do góry