reklama
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
znając nasze szpitale to lepiej mieć wszystko swoje;-)
choć podobno u nas jest tak że nie trzeba mieć swoich rzeczy, ale za to przy wychodzeniu do domu każda mama zostawia coś dla oddziału, np. ubranka, pieluchy czy kosmetyki dla niemowląt
choć podobno u nas jest tak że nie trzeba mieć swoich rzeczy, ale za to przy wychodzeniu do domu każda mama zostawia coś dla oddziału, np. ubranka, pieluchy czy kosmetyki dla niemowląt
izabell96
Lipcowe mamy'09
Ja dostałam dwie torebki róznych próbek gazet i ulotek, ale u mnie w szpitalu trzeba mieć własne pieluchy i niekoniecznie ale można było miec swoje ciuch dla dziecka ja oczywiście wolałam mieć swoje. Jaka brali synka do kompieli to dawałam tylko pieluchę czystą i ubranka kosmetyki do pielęgancji mieli swoje ale jak juz dzicko było na sali to trzeba było mieć własne kosmetyki.
A ja dostałam u ginki jak byłam w piątek taką torebkę z próbkomi i gazetkami
A ja dostałam u ginki jak byłam w piątek taką torebkę z próbkomi i gazetkami
Kasiurek1983
Fanka BB :)
u nas do dzieciakow daja tylko komsetyki, ale i tak mamy przychodza ze swoimi rzeczami itd ! bo lepiej miec niz pozniej sie prosic czy dzownic po rodzinie zeby kupili. Ale zawsze mozna isc do spitala gdzie sie bedzie rodzic i zpaytac sie co oni wymagaja u nas np trzeba zoastwic 10 tetrowych pieluch . A przy wyjsciu dostaje sie jakies gratisy smoczki czapeczki gazety zalezy co maja na stanie ze tak powiem.
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Te lezaczki bujaczki fisher price sa bardzo drogie :-( Czy wazne sa te wibracje i melodyjki dla malucha? Czy wystarczy kolysanie? LEŻACZEK KOŁYSKA PIĘKNE KOLORY. NAJTANIEJ eKids (587502931) - Aukcje internetowe Allegro
maylda ja myślę że wystarczy, raczej nie bede kupować z wibracjami i innymi duperelami
na razie przepojona ideałami mam zamiar wychowywać dziecko bez "rodziców zastępczych" typu posadź i niech się sobą zajmie - szczególnie dotyczy to tv
takie wibratory moim zdanie służą tylko temu żeby dziecko się sobą zajęło a matka miała święty spokój, a to chyba nie o to chodzi
na razie przepojona ideałami mam zamiar wychowywać dziecko bez "rodziców zastępczych" typu posadź i niech się sobą zajmie - szczególnie dotyczy to tv
takie wibratory moim zdanie służą tylko temu żeby dziecko się sobą zajęło a matka miała święty spokój, a to chyba nie o to chodzi
dosia24
Lipcowe mamy'09
te wibracje to tez wydaja mi sie nie potrzebne, ale na pewno jakies melodyjki lub wiszace zabaweczki jak najbardziej. nie ukrywajmy ze bedziemy mialy w domu takze inne obowiazki jak sprzatanie czy gotowanie i wtedy przyda sie nam jakis czasoumilacz dla dziecka...:-) :-) :-)
reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
To chyba najtansza chusta jaka znlazlam LennyLamb Chusta do noszenia elastyczna + BON ! (578571590) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: