reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Mój Kaper w pokoju ma
coś takiego :
Deco bord Kubuś Disney - pasek dekoracyjny 10m (571280695) - Aukcje internetowe Allegro
I dwa kolory ma dole zielony a na górze żółty miałam jeszcze zrobić chmurki i słonce biała farba ale jakoś tak czasu zabrakło i tak tylko zostało. Mały remont pokoju nam się szykuję i dla 5 latka już Kubusia i prosiaczka nie przykleję ale duży wybór widzę że jest, wcześniej było bardzo mało i też cenę miały dosyć wysoką naklejki.
a teraz pewnie Kacper zadecyduje jaki kolor i co ma w nim być :tak:

reklama
Co do mat , to zanim kupi sie je przez net to warto jednak obejrzec wybrany przez siebie model w sklepie. Ja mialam w necie kilka na oku, ale jak zobaczylam w sklepie to ostro rozczarowalam sie... Wiem , ze fischer price ma drogie maty i nowej nie kupie, dlatego poluje na uzywana... Lezaczki, maty , zabawki sa tak naprawde na bardzo krotki okres dziecka, wiec ja wychodze z zalozenia , ze jak w portfelu nie jest za grubo to spokojnie mozna kupic uzywane, czy pozyczyc od znajomych mam.

Stopi ja wychodzę z założenia że wszystkie droższe rzeczy warto wpierw dokładnie obejrzeć na żywo a potem ewentualnie decydować się na kupno przez internet.

no to ja polecam ksiazke:-D:-D
oto fragment:
:-D
Gratulujemy odbioru noworodka!
Okazuje się, że bobas jest zdumiewająco podobny do innych urządzeń, znajdujących się w twoim posiadaniu. Przykładowo, tak jak komputer, dziecko będzie potrzebować źródła energii przed wykonaniem skomplikowanych zadań i funkcji. Jak w przypadku głowicy odtwarzacza wideo, głowę dziecka trzeba będzie często czyścić w celu zapewnienia jej optymalnego działania. I tak jak pojazdy samochodowe, bobas będzie zanieczyszczać atmosferę nieprzyjemnymi zapachami.
Jednakże dziecko różni się zasadniczo od przedmiotów. Otóż komputery, odtwarzacze wideo i pojazdom samochodowym posiadają dołączone instrukcje obsługi, natomiast noworodki nie - dlatego też w twoich rękach znalazła się niniejsza książka. Instrukcja obsługi bobasa to przekrojowy podręcznik posiadacza, dzięki któremu można sprawić, że bobas będzie maksymalnie wydajny, a jego działanie osiągnie optymalny poziom.

Bobas. Instrukcja obsługi - Louis Borgenicht

dziewczynki powiem Wam ze kupilam dzidzi body, takie pakowane po 3 z cherooke z tesco za 19 zl. a praktycznie takie same kupione w Anglii kosztuja 9 zl. kuzynka mi kupila i przywiozla. niezla róznica nie??? co prawda nie wiem jeszcze jaka jest jakosc, bo to okaze sie podczas uzytkowania, ale chyba teraz jak bedzie jechala to zrobie jej liste.

iwon3004 ja je polecam , są fajnie zarówno jakosciowo jak i wizualnie.. moje koleżanki chwalą sobie je... Ja na początku obawiałam sie jak bedzie z rozmiarówka ... i wziełam te 0-3msc. i 3-6msc. Jak chcesz moge je pomierzyc dokladnie i podac Ci wymiary w cm.

dziewczynki mi kupila wlasnie cos podobnoego i sa takie jak zestaw "niebieskie misie". ale powiem wam ze tam sa troszeczke inne rozmiary. angielskie 62 to tutejsze, ja wiem moze 68 lub wieksze. takze sprawdzcie sobie to dokladnie.

reklama
dziewczynki sprawdzilam dokladnie i to jest ta sama firma, tylko ja mam 3 pak. mi one bardzo sie podobaja wiec polecam z czystym sumieniem...

Do góry