reklama
Mh, widze , że zaczął sie temat łóżeczek - fajnie :-) :-) Ja od pewnego czasu oglądam łóżeczka. Najpierw chciałam z szufladą - ale teraz wiem, ze to bez sensu bo i tak jej nie otworze, ze wzgledu na szafeczke koło łóżeczka. Chyba głównym wyznacznikiem jest dla mnie to czy mają wyjmowane szczebelki i 3poziomy wysokości.DOŚWIADCZONE MAMY!! powiedźcie mi proszę czy wyjmowane szczebelki są naprawdę później bardzo przydatne ?? Z góry dziekuje za info :-)
izabell96
Lipcowe mamy'09
Mama Helenki
i Aniki :D
Dzięki dziewczyny za opinie.
Mamo Helenki ja się właśnie skłaniam do tego, które Ty masz. Tylko chciałabym do niego dokupić półeczkę na akcesoria. A powiedz mi, czy przewijak ma pasy do zapięcia dziecka??...
Kochana, w moim pasów nie ma, no ale ja mam model z prze 2 lat, może coś pozmieniali. Ale czy one są potrzebne?? Dziecka i tak samego na przewijaku nie zostawisz, a chyba w trakcie przewijania to coś takiego przeszkadza??:-):-):-)
M
MALENSTWO 33
Gość
pierwsze slysze zeby na przewijaku byly pasy bo po co jak dziecko tam przewijasz lub ubierasz i rozbierasz
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ja mam łóżeczko turystyczne z przewijakiem firmy Coneco i on ma pasy Z tym, że chyba nigdy ich nie używałam. Myślę jednak, że mogą się czasami przydac jak nie mamy czegoś pod ręką i potrzebjemy szybko sięgnąc to jest chyba bezpieczniej
Sam
Lipcowe mamy'09
Ja mam łóżeczko turystyczne z przewijakiem firmy Coneco i on ma pasy Z tym, że chyba nigdy ich nie używałam. Myślę jednak, że mogą się czasami przydac jak nie mamy czegoś pod ręką i potrzebjemy szybko sięgnąc to jest chyba bezpieczniej
Ja dokładnie do czegoś takiego bym chciała pasy.
Dziś byliśmy oglądać łóżeczka i już nie wiem jakie kupimy. Te tradycyjne są takie śliczne.
Mh, widze , że zaczął sie temat łóżeczek - fajnie :-) :-) Ja od pewnego czasu oglądam łóżeczka. Najpierw chciałam z szufladą - ale teraz wiem, ze to bez sensu bo i tak jej nie otworze, ze wzgledu na szafeczke koło łóżeczka. Chyba głównym wyznacznikiem jest dla mnie to czy mają wyjmowane szczebelki i 3poziomy wysokości.DOŚWIADCZONE MAMY!! powiedźcie mi proszę czy wyjmowane szczebelki są naprawdę później bardzo przydatne ?? Z góry dziekuje za info :-)
U Nas wyjmowane szczebelki w sumie były przydatne ale i bez nich da się żyć, na noc i tak często instalowałam je spowrotem żeby Tymek nie uciekał
Ja na pewno zainwestuję w leżaczek/bujaczek, bo przy Tymku był bardzo często używany, zastanawiam się też na chustą do noszenia maleństwa - mam koleżankę która jest ogromnym zapaleńcem i usilnie mnie przekonuje do chust.
reklama
ANIKA_79 dziekuję za cenna informacje!!! Lezaczek- bujaczek tez polecam!! Juz nawet zakupiłam Fisher-price Leżaczek FISHER PRICE Kick&Play | Pokoik dziecięcy | Leżaczki, bujaki i chodziki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niemow tylko, ze uzywany. Co do chusty to moja kolezanka ja ma i jest nia zachwycona i tez poleca !! Smiesznie wygladało jak "owijała sie" ta chustą w centrum handlowym -zeby mi zademonstrowac :-) Tez sie pewnie na nia skusze :-) A i teraz jeszcze poluje na mate edukacyjna - fisher price FISHER PRICE K4562-C MATA EDUKACYJNA RAINFOREST (558627796) - Aukcje internetowe Allegro - strasznie mi przypadła do gustu w sklepie :-) :-)
Podziel się: