reklama
dosia24
Lipcowe mamy'09
poogladam sobie jego aukcje. jeszcze co prawda za wczesnie na takie zakupy, ale jak przyjdzie czas na to, to bedzie jak znalazl.
dziekuje Iwonko. ty przynajmniej wiesz jaki kolorek mozesz sobie wybrac... kurcze tez juz bym chciala wiedziec...
dziekuje Iwonko. ty przynajmniej wiesz jaki kolorek mozesz sobie wybrac... kurcze tez juz bym chciala wiedziec...
Znaczy wiesz z tymi kolorami to u nas w rodzinie tez jest jakoś dziwnie.... Bo ja w np. różach wyglądałam po prostu koszmarnie. I całe życie nic różowego nie miałam. Dopiero teraz mi się kolory zmieniają.....
Tak więc ja miałam wszystkie pościele w niebieskich odcieniach a mój brat właśnie w różowych i żółtych.
Tak więc ja miałam wszystkie pościele w niebieskich odcieniach a mój brat właśnie w różowych i żółtych.
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Ja myslalam o takim ŁÓŻECZKO DREWEX KUBA 2 BIAŁY TR+SZUF+MAT.GR+PO (542381257) - Aukcje internetowe Allegro ale to lozeczko Iwon jest warte dokladnego przyjrzenia sie tylko mi zalezy na szufladzie.... bo mieszkanie malenkie i kazdy kawalek miejsca nalezy rozsadnie wykorzystac.
Mati ja tez się zastanawiam nad łóżeczkiem z szufladą ale to jest temat do dokładnego przeanalizowania. Ostatnio mi znajoma kilka rad dała co do konstrukcji takich łóżeczek.
Przekazuje dalej:
Pamiętaj żeby zwracać uwagę by nad szufladą była choćby zwykła sklejka, deska która zasłoni tą szufladę. Żeby szuflada nie była z otwarta przestrzenią.... Kurcze ciężko to tak wytłumaczyć. Ale wiesz o co chodzi...?
Przekazuje dalej:
Pamiętaj żeby zwracać uwagę by nad szufladą była choćby zwykła sklejka, deska która zasłoni tą szufladę. Żeby szuflada nie była z otwarta przestrzenią.... Kurcze ciężko to tak wytłumaczyć. Ale wiesz o co chodzi...?
izabell96
Lipcowe mamy'09
Nie był ale miał właśnie pasy do zapinania dziecka. A najlepiej jest się przejść i na żywo zobaczyć, podotykać :-)Dzięki dziewczyny za opinie.
Izabell a czy przewijak nie był za miękki?? Chyba wybiorę się do sklepów pooglądać.
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
To ja Wam powiem, że w drewnianym łóżeczku Drewexu, tym które kiedyś tutaj wklejałam, jest szuflada z pokrywą i to jest dopiero dramat.
Tej pokrywy nie daje się normalnie odsłonić bo się zaczepia przy wysuwaniu. Przez to nie dało się w ogóle korzystać z szuflady. Miałam tam magazyn na dodatkowe poduszki dla gości, bo nie trzeba było po nie często sięgać.
Tej pokrywy nie daje się normalnie odsłonić bo się zaczepia przy wysuwaniu. Przez to nie dało się w ogóle korzystać z szuflady. Miałam tam magazyn na dodatkowe poduszki dla gości, bo nie trzeba było po nie często sięgać.
Podziel się: