reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Antkowa
no, no to moze sie spotkamy na Inflanckiej :-) :-)

Beatko
ja tez najprawdopodobniej bede miec cesarke i ide do tej szkoly rodzenia. Chce lepiej poczuc ciąże i przy okazji dowiedziec sie czegos ciekawego. Jakos mam taka potrzebe isc do szkoly rodzenia, nawet jak bede tam chodzic sama, bez swojej polowki. Mi kilka osob polecilo zapisac sie do szkoly rodzenia , przy szpitalu, w ktorym chce rodzic, a nie chce oplacac porodu. Poznaje sie czesc personelu, oprowadzaja po szpitalu itd. Mam poczucie, ze wtedy przy porodzie dla rodzacej szpital nie ejst juz takim obcym miejscem.
Ja tez mam lekarza prywatnego- Medicover i to nic nie przeszkadza w chodzeniu do darmowej szkoly rodzenia. Akurat że tez pracue na Inflanckiej :-) Trzeba tylko przyniesc zaswiadczenia o zatrudnieniu w WAW lub zamedowaniu- to wystarczy. P.s. najwiecej informacji otrzymasz jak zadzwoisz tam :-)

reklama
dziewczynki ja tez sie wybieram do szkoly rodzenia mimo ze rozne opinie o niej slyszalam. raz ze chce poznac lepiej personel, zobaczyc jak wyglada sala porodowa. moze dowiem sie ciekawych rzeczy odnosnie zajmowania sie dzieckiem i co najwazniejsze, zeby maz mogl byc obecny przy porodzie potrzebne jest zaswiadczenie ze przeszedl szkole rodzenia. jak na razie nie jest on przekonany do porodu rodzinnego ale sam stwierdzil ze jezeli by mu sie odmienilo to chce miec taka mozliwosc.

Ja właściwie muszę iść (tzn. to taki wewnętrzny przymus) bo nawet nigdy nie miałam na rękach dziecka które miało mniej niż 4 miesiące bo się bałam, więc nawet bym nie wiedziała jak trzymać własne dziecko żeby nie zrobić jej krzywdy(chociaż tu pewnie intuicja by pomogła) o robieniu czegokolwiek przy niej nie wspominając. Mój T ma ten sam problem więc dla nas szkoła rodzenia to sprawa oczywista

Beatko
ja tez najprawdopodobniej bede miec cesarke i ide do tej szkoly rodzenia. Chce lepiej poczuc ciąże i przy okazji dowiedziec sie czegos ciekawego. Jakos mam taka potrzebe isc do szkoly rodzenia, nawet jak bede tam chodzic sama, bez swojej polowki. Mi kilka osob polecilo zapisac sie do szkoly rodzenia , przy szpitalu, w ktorym chce rodzic, a nie chce oplacac porodu. Poznaje sie czesc personelu, oprowadzaja po szpitalu itd. Mam poczucie, ze wtedy przy porodzie dla rodzacej szpital nie ejst juz takim obcym miejscem.
Ja tez mam lekarza prywatnego- Medicover i to nic nie przeszkadza w chodzeniu do darmowej szkoly rodzenia. Akurat że tez pracue na Inflanckiej :-) Trzeba tylko przyniesc zaswiadczenia o zatrudnieniu w WAW lub zamedowaniu- to wystarczy. P.s. najwiecej informacji otrzymasz jak zadzwoisz tam :-)

Stopi dzięki za pełne info :-):-):-) ja też będę chodzić do takiej szkółki bez TŻ po pierwsze drażniła by mnie jego obecność (po takich wykładach horror w domu ... zrób tak jak mówili a nie tak jak chcesz itp) , po drugie ktoś musi przypilnować psiaków, a po trzecie on i tak panikuje więc po co ???
Co do potwierdzenia meldunku w W-Wie to dowód powinien chyba wystarczyć ???
a teraz tak od serduszka KOBITKI KOCHANE CO JA BYM BEZ WAS ZROBIŁA :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: SUPER, ŻE TU TRAFIŁAM !!!

Beatko wydaje mi sie, ze dowód powinien wystarczyc, ale lepiej sie upewnij juz u źródła. Jak to bedzie za mało to trzeba isc do urzedu meldunkowego po zaswiadczenie. Choc watpie , zeby tego wymagali w szkole rodzenia!!!

Dzięki dziewczyny za opinie.

Mamo Helenki ja się właśnie skłaniam do tego, które Ty masz. Tylko chciałabym do niego dokupić półeczkę na akcesoria. A powiedz mi, czy przewijak ma pasy do zapięcia dziecka???

Izabell a czy przewijak nie był za miękki?? Chyba wybiorę się do sklepów pooglądać.

reklama
Do góry