reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

ANIU 50% ?? wlansie nie umie tak wyceniac...nie wiem ile moglabym za to dac..a nie oplaca sie takich pak?? lepiej pojedynczo kupowac?? moze masz racje bo i tak nie wszystko z takiej paki uzywam...czesc mi sie nie podoba albo juz za mala...

sprawdze sobie pojedyncze ciuchy...zrobie liste co mi potrzebne i moze rzeczywiscie tak bedzie lepiej. takie paki juz kupowalam 2 i za kazda 300-400 zl (za ok 40szt. kazda)

reklama
Agnieszko to sporo płaciłas ja za jedna 20 szt dałam 100zł a ciszki fajniutkie:tak:
za druga ok 30szt dałam 80 zł ale w tej nie wszystkie ciuszki mi sie podobały i jakosc tez juz nie była taka super jak w pierwszej.Jedną pake udało mi sie naprawde fajnie kupic nicałe 20 szt za 30 zł było u mnie w okolicy mąż odebrał osobiscie wiec za przesyłkę juz nie płaciłam:-)A ciuszki fajne firmowe po jednym dziecku raczej nie ciuchlandowe

50% gdy się kupuje ciuszki pojedynczo- tyle moim zdaniem sie opłaca, jesli ciuszek jest naprawdę jak prawie nowy. No i mam tu na mysli takie "powazniejsze" ciuszki-kurtke, kombinezon, jakies spodenki czy bluze. Bo za bodziaki to i tyle bym nie dała. Ja bodziaków nie kupuje uzywanych. Mamy taki sklep u mnie, gdzie mozna kupic po 4zł nowe early days, wiec po co kupować używane?;-)

A pak nigdy nie kupowałam:no:

Dziewczyny ja tak tylko doradzę w temacie zakupów na allegro i innych aukcji.
Uważajcie na ciuszki sprzedawane w dużych pakach.
Zazwyczaj to świetny interes ale tylko dla sprzedających. Bo wg mnie Aga przepłaciłaś i to bardzo.

Czasami lepiej dłużej poszperać i się znajdzie te same ciuszki w niższych cenach. A o ciucholandach nie wspominając:)

Ja osobiście to też wolę ciucholandy, a najlepiej te w których kupuję się na wagę, ostatnio za 4 pary fajnych rajstopek, w tym jedne nowe zapłaciłam 3,80, także normalnie nawet jedne nowe tyle nie kosztują. A że troszkę zmechacone to nic, bo nowe też zaraz tak wyglądają. Na allegro praktycznie ubranek nie kupuję, bo jak dla mnie to się nie opłaca, no chyba że znalazłabym coś naprawdę fajnego albo oryginalnego, ale czasu na szperanie brakuje :-p

reklama
Hej dziewczyny. Wiem, że Was to jeszcze nie dotyczy bo nasze lipcowe maluchy jeszcze małe. Ale może, te które już mają drugie pociechy pod serduchem będą zainteresowane tematem.

Ostatnio zastanawiam, się co zrobić, żeby Tomkowi było wygodniej przy stole. Do tej pory siadał na krześle na poduszce lub klęczał na krzesle, ale nie jest to na pewno dla niego wygodne. a często jak siada to muszę mu przytrzymywać ta poduszkę pod tyłkiem. Dlatego myślę i myślę coby zrobić, żeby nie zbankrutować kupując nowe krzesło.
Znalazłam coś takiego: *** REGULATOR WYSOKOŚCI KRZESŁA KABOOST **-20%** (1332934834) - Aukcje internetowe Allegro ... no i teraz czy warto wydawać prawie 100zł na takie coś?

Do góry