reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Karolinko mnie się udało kupić fajne trampeczki dla małego, całe podbicie na bazie gumek. Co prawda same w sobie są szersze ale stopa się super układa.
A kupione były w CCC.

reklama
Karolinko mnie się udało kupić fajne trampeczki dla małego, całe podbicie na bazie gumek. Co prawda same w sobie są szersze ale stopa się super układa.
A kupione były w CCC.

Dzieki za info!! Moze tam znajde cos na chuda stopke Leny :-) Dzis dosala butki w spadku po mlodszej o 2 miesiace kolezance :-)

Stopciu juz Ci pisałam- Zosia ma stópke szczuplutka i nigdzie nie mogłam dlka niej nic dostać, ale te byty z Deichmanna sa super na nia! Ja tez trafiłam na promocje i zapłaciłam 59zł. W Deichmannie prócz Elephanta sa tez buciki innej bardzo dobrej firmy, zaraz linka wstawie, sa tansze niz elephant i bardziej "miekkie".

Deichmann | dzieciece | Bärenschuhe | 1406510

Mierzyłam te butki Zosi i tez były fajne:tak: z ym, ze zapieek mniej usztywniony niz w Elefancie. A poza tym lekkie, skórzane, fajniutkie.

IWONKO, DMUCHAWIEC dzieki piekne za info!!!!! ja jakos nie zakodowalam sobie w glowce, ze w tych sklepach sa tez buciki dla takich malych zieciaczkow i faktycznie maja super wybor i na stopki chudzinek :-) !! dzieki !!!!!!!

Kurcze Ewa a nie wiesz czy ktos nie sprzedaje takich ciuchow jak na joniego?? bo chce tez taka paczke wieksza kupic..a nie mam znajomych co maja dzieci starsze od joniego...:( tak od 92-98 szukam ciuchow

Niestety nie znam nikogo kto by wyprzedawał takie ciuchy. Ale już 98?? takie to nosi mój Tomi! A Adamowi nogawki ze spodni w rozmiarze 98 to musiałabym 2 razy zawinąć, żeby po nich nie deptał :-D

moj nosi na 92...ale w tych ''wielkich pakach'' na allegro sprzedaja wlasnie do 98 wiec bede miala na dluzej :)
jak kupie taka paczke to pierwsze te ciuchy dostanie syn mojej siostry a jak wyrosnie to odda i joni bedzie w tym chodzil...robie juz tak od poczatku ;)

reklama
Agnieszko wylicytuj cos może na allegro. Ja co prawda nie kupuję "pak", ale czasem inne używane ciuszki owszem. Myśle, ze za używanego ciucha opłaca się dać max 50%jego wartości pod warunkiem, ze jest w bardzo dobrym stanie.

Do góry