reklama
Karolinko mnie się udało kupić fajne trampeczki dla małego, całe podbicie na bazie gumek. Co prawda same w sobie są szersze ale stopa się super układa.
A kupione były w CCC.
Dzieki za info!! Moze tam znajde cos na chuda stopke Leny :-) Dzis dosala butki w spadku po mlodszej o 2 miesiace kolezance :-)
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Stopciu juz Ci pisałam- Zosia ma stópke szczuplutka i nigdzie nie mogłam dlka niej nic dostać, ale te byty z Deichmanna sa super na nia! Ja tez trafiłam na promocje i zapłaciłam 59zł. W Deichmannie prócz Elephanta sa tez buciki innej bardzo dobrej firmy, zaraz linka wstawie, sa tansze niz elephant i bardziej "miekkie".
Deichmann | dzieciece | Bärenschuhe | 1406510
Mierzyłam te butki Zosi i tez były fajne z ym, ze zapieek mniej usztywniony niz w Elefancie. A poza tym lekkie, skórzane, fajniutkie.
Deichmann | dzieciece | Bärenschuhe | 1406510
Mierzyłam te butki Zosi i tez były fajne z ym, ze zapieek mniej usztywniony niz w Elefancie. A poza tym lekkie, skórzane, fajniutkie.
IWONKO, DMUCHAWIEC dzieki piekne za info!!!!! ja jakos nie zakodowalam sobie w glowce, ze w tych sklepach sa tez buciki dla takich malych zieciaczkow i faktycznie maja super wybor i na stopki chudzinek :-) !! dzieki !!!!!!!
Dziewczyny znajoma sprzedaje ciuszki po swojej córeczce. Teraz urodziła synka więc nie będą jej już potrzebne. Może któraś ma znajomą która niedawno urodziła? Wklejam linka do aukcji 101 ubranek,Next, Wójcik,Marks&Spencer,George (1270775118) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Z tego co wiem są to rzeczy po jednym dziecku. Te markowe osobiście przywożone z wysp.
Z tego co wiem są to rzeczy po jednym dziecku. Te markowe osobiście przywożone z wysp.
Basienka26_2009
Fanka BB :)
w lidlu widzialam ze od wczoraj jest promocja pampersow za 39,99
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Kurcze Ewa a nie wiesz czy ktos nie sprzedaje takich ciuchow jak na joniego?? bo chce tez taka paczke wieksza kupic..a nie mam znajomych co maja dzieci starsze od joniego... tak od 92-98 szukam ciuchow
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
moj nosi na 92...ale w tych ''wielkich pakach'' na allegro sprzedaja wlasnie do 98 wiec bede miala na dluzej
jak kupie taka paczke to pierwsze te ciuchy dostanie syn mojej siostry a jak wyrosnie to odda i joni bedzie w tym chodzil...robie juz tak od poczatku
jak kupie taka paczke to pierwsze te ciuchy dostanie syn mojej siostry a jak wyrosnie to odda i joni bedzie w tym chodzil...robie juz tak od poczatku
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Agnieszko wylicytuj cos może na allegro. Ja co prawda nie kupuję "pak", ale czasem inne używane ciuszki owszem. Myśle, ze za używanego ciucha opłaca się dać max 50%jego wartości pod warunkiem, ze jest w bardzo dobrym stanie.
Podziel się: