reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
A ja znowu przerzuciłam się na Wickesy. Zostały ulepszone i muszę przyznać że mnie na nowo przekonały :tak: Są bardziej chłonne, mają lepsze gumki po bokach (szkoda że nie dodali tez z tyłu), no i sa mięciutkie. Tak więc z Lidlowskich (które ostatnio mnie wkurzały bo je zaczął przesikiwać) wracam do Kauflandowskich :tak:
,

Dziewczyny, potrzebuje preparatu przeciw komarom dla Zosi. Uzywałyscie juz czegoś takiego? Licze na Wasze rady bo nie wiem co kupic.

skoro Twoja córcia ma już 10 m-cy to ja używam dla mojej córci OFF w żelu (już od ponad 2 lat) - jest najskuteczniejszy (sama też go stosuje na sobie). Dla malutkich dzieciaczków (noworodki) jest też spray CHICCO - sprawdziłam na 2 m-cznym synku i nic go nie pogryzło ;-) więc chyba działa :-)

udało mi się na lupku kupić troszkę ubranek. Na jednym zdjęciu mini i różowa bluzeczka z pepco reszta made in lupex :-D:-D:-D

Załączniki

• ubranka.jpg
    ubranka.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 45
  • ubranka2.jpg
    ubranka2.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 44
  • ubranka1.jpg
    ubranka1.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 40
A to moje dzisiejsze zakupy MADE IN LUMPEX :-D Dwie przedostatnie rzeczy kupiłam wcześniej, a na ostatnim zdjęciu bluzka Wójcik, przeceniona z 42 na 25 i na 11 :-D Pozostałe za ok 2zł/szt Tak tanio to ja mogę kupowac codziennie :-D:tak:

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 32
  • a (5).jpg
    a (5).jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 44
  • a (4).jpg
    a (4).jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 35
  • a (1).jpg
    a (1).jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 36
  • a (3).jpg
    a (3).jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 40
  • a (2).jpg
    a (2).jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 36
Właśnie, wbrew pozorom to jednak bluzka :tak: Jest na takich ramiączkach, które z tyłu sie krzyżyją, ubiore Małą to wkleje zdjęcie i pokaże jak to zaprezentuje Modelka :-D

reklama
A ja znowu przerzuciłam się na Wickesy. Zostały ulepszone i muszę przyznać że mnie na nowo przekonały :tak: Są bardziej chłonne, mają lepsze gumki po bokach (szkoda że nie dodali tez z tyłu), no i sa mięciutkie. Tak więc z Lidlowskich (które ostatnio mnie wkurzały bo je zaczął przesikiwać) wracam do Kauflandowskich :tak:
,

no ja dziś swojemu znowu kazałam w kauflandzie te wickesy kupic, więc zobaczę jak się będą teraz spisywały
a lidlowych nigdy nie używałam, więc porównania nie mam

Do góry