reklama
justysia85
Fanka BB :)
Wiem ,wiem IWONKO,ale mi sie podoba to nie znaczy ,że kupie.;-)
Kalo też miał koszule z kamizelką w romby i spodnie !:-)
Kalo też miał koszule z kamizelką w romby i spodnie !:-)
Pomyslałam że można by utworzyć oddzielny wątek związany z zakupami pod tyt AKTUALNE PROMOCJE NA PIELUSZKI, MLEKO, CHUSTECZKI ITD.
No ale pewnie admin zwróci mi uwagę że to jest już zawarte w tym wątku tyle że ciężko szukać w tych wszystkich zabawkach. Dlaczego ten wątek bo każda z nas woli kupić w promocji a nie zawsze wiadomo gdzie sa . Więc pomyślałam by wpisywać tu takowe promocje. Np aktualnie paczka pampersów-ta w kartoniku (4 jest chyba 162 szt ) kosztuje 99 zł. Szukałam wczoraj w realu ale nie ma promocji. Może wy wiecie gdzie aktualnie jest promocja na pampersy poza leclerkiem
No ale pewnie admin zwróci mi uwagę że to jest już zawarte w tym wątku tyle że ciężko szukać w tych wszystkich zabawkach. Dlaczego ten wątek bo każda z nas woli kupić w promocji a nie zawsze wiadomo gdzie sa . Więc pomyślałam by wpisywać tu takowe promocje. Np aktualnie paczka pampersów-ta w kartoniku (4 jest chyba 162 szt ) kosztuje 99 zł. Szukałam wczoraj w realu ale nie ma promocji. Może wy wiecie gdzie aktualnie jest promocja na pampersy poza leclerkiem
Basienka26_2009
willsonka wczoraj widzialam w realu 2-pak pampersow za 85 zł.
w rossmanie jest tez promocja na nan 350g po niecale 12zl.
tylko z tymi promocjami to tez troche lipa jest.np. w olsztynie jest a na 2 koncu polski juz byla lub bedzie
w rossmanie jest tez promocja na nan 350g po niecale 12zl.
tylko z tymi promocjami to tez troche lipa jest.np. w olsztynie jest a na 2 koncu polski juz byla lub bedzie
Ostatnia edycja:
Basienka26_2009
poniewaz od dzisiaj dopiero jest promocja:-)a ja widzialam na takim stojaku gdzie wywieszaja gazetki.
beata26
szczęśliwa mamusia :)
ja widziałam w tesco pampki 4 za 43 zł jakoś że wychodzi po 61gr za sztukę więc chyba się opłaca
reklama
Podziel się: