reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Justyś u nas ten rozmiar to wiesz...nieaktualny jest...:-D:-D:-D:-D

A swoja droga uważam że takie wytworne stroje nie wykorzystane są u takich małych ludzików....No chyba że ktoś ma kasy jak lodu:-):-) I mu nie zależy:-p

Ja jestem zdecydowanie za koszulą w kratke i spodenkach.. tomi na swoim roczku wyglądał tak: (tylko do takich zdjęć mam dostęp na tym kompie )

Załączniki

• aa1eb9f666.jpg
    aa1eb9f666.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 63
  • 525dfdbc33.jpg
    525dfdbc33.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 59
Pomyslałam że można by utworzyć oddzielny wątek związany z zakupami pod tyt AKTUALNE PROMOCJE NA PIELUSZKI, MLEKO, CHUSTECZKI ITD.
No ale pewnie admin zwróci mi uwagę że to jest już zawarte w tym wątku tyle że ciężko szukać w tych wszystkich zabawkach. Dlaczego ten wątek bo każda z nas woli kupić w promocji a nie zawsze wiadomo gdzie sa . Więc pomyślałam by wpisywać tu takowe promocje. Np aktualnie paczka pampersów-ta w kartoniku (4 jest chyba 162 szt ) kosztuje 99 zł. Szukałam wczoraj w realu ale nie ma promocji. Może wy wiecie gdzie aktualnie jest promocja na pampersy poza leclerkiem

willsonka wczoraj widzialam w realu 2-pak pampersow za 85 zł.
w rossmanie jest tez promocja na nan 350g po niecale 12zl.
tylko z tymi promocjami to tez troche lipa jest.np. w olsztynie jest a na 2 koncu polski juz byla lub bedzie

Ostatnia edycja:
kurcze a byłam w realu w wt i nic nie było. bo szukałam. moja pija bebilon, ale na pewno innym mamom info na teamt mleka się przyda. Na czymś trzeba oszczędzać.

reklama
Do góry