reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Justyś u nas ten rozmiar to wiesz...nieaktualny jest...:-D:-D:-D:-D

A swoja droga uważam że takie wytworne stroje nie wykorzystane są u takich małych ludzików....No chyba że ktoś ma kasy jak lodu:-):-) I mu nie zależy:-p

Ja jestem zdecydowanie za koszulą w kratke i spodenkach.. tomi na swoim roczku wyglądał tak: (tylko do takich zdjęć mam dostęp na tym kompie )

Załączniki

• aa1eb9f666.jpg
    aa1eb9f666.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 69
  • 525dfdbc33.jpg
    525dfdbc33.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 64
Pomyslałam że można by utworzyć oddzielny wątek związany z zakupami pod tyt AKTUALNE PROMOCJE NA PIELUSZKI, MLEKO, CHUSTECZKI ITD.
No ale pewnie admin zwróci mi uwagę że to jest już zawarte w tym wątku tyle że ciężko szukać w tych wszystkich zabawkach. Dlaczego ten wątek bo każda z nas woli kupić w promocji a nie zawsze wiadomo gdzie sa . Więc pomyślałam by wpisywać tu takowe promocje. Np aktualnie paczka pampersów-ta w kartoniku (4 jest chyba 162 szt ) kosztuje 99 zł. Szukałam wczoraj w realu ale nie ma promocji. Może wy wiecie gdzie aktualnie jest promocja na pampersy poza leclerkiem

willsonka wczoraj widzialam w realu 2-pak pampersow za 85 zł.
w rossmanie jest tez promocja na nan 350g po niecale 12zl.
tylko z tymi promocjami to tez troche lipa jest.np. w olsztynie jest a na 2 koncu polski juz byla lub bedzie

Ostatnia edycja:
kurcze a byłam w realu w wt i nic nie było. bo szukałam. moja pija bebilon, ale na pewno innym mamom info na teamt mleka się przyda. Na czymś trzeba oszczędzać.

reklama
Do góry