reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

skusiłam się na paczkę tych huggisów w biedronce (z rys. na całej pieluszce) i pierwszego Julka przekupkała w dzień :-D na noc na pewno nadal będę zakładać oryginalne pampersy. Wzięłam też dada bo też mieli promocje. No i zup i deserków :-D:-D:-D

reklama
BEATKO i co kupials spacerowke???
My w nocy jedziemy na Huggiesach i mala ani razu jeszcze mi ich nie przemoczyla :-) a sika w nocy duzo, bo pielucha po zdjeciu z pupy wazy 400g!! Za to pampersy u na sie nie przyjely przez ta duza ilosc zel ...
Co pupa to inny zwyczaj :-) :-) :-)

Huggiesów w Biedronce się wg. mnie nie opłaca... Wychodzi ponad 50gr. od sztuki.
A z tego co widzę to w Auchanie bardzo często maja promocje na te pieluchy.
Karolinko - te które ja teraz kupiłam maja Kubusie na całej pieluszce.

hee,MY przesikujemy wszystkie pieluchy oprócz DADÓW i PAMPERSÓW orginal!!
Takie mój syn ma lanie.
A te z LIDLA to u nas calkiem porażka w nocy po 3 razy sie budził przelany!:tak:

Huggiesów w Biedronce się wg. mnie nie opłaca... Wychodzi ponad 50gr. od sztuki.
No wiesz Iwoon jak ktoś nie ma Auchana pod nosem, to nie będzie jeździł za nimi , bo więcej na paliwo wyda , ja teraz w Biedronce płaciłam 45 gr za sztukę !

Dziekuje :-) Juz mam je 3paczki - moja mama, tata, siostra kupili malej po paczce na Dzien dziecka :-)

reklama
Aniu ja ci niestety nie pomogę bo nic na razie takiego nie było nam potrzebne, ale z miłą chęcią zobaczę co proponujecie

Do góry