reklama
Od 1czerwca w Auchan mega paki huggiesow premium (te z kubusiem puchatkiem) maja byc po 35zl
Sa juz najnowsze testy (2010) fotelikow Kindersitztest - Ergebnisstabelle
Sa juz najnowsze testy (2010) fotelikow Kindersitztest - Ergebnisstabelle
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Dzięki kobitki.
Stopi, ja wózek chciałam właśnie na wyjazd, żeby mi było łatwo go zapakować do pociągu itp. Ale tak się zastanawiam, moja mała nie usnie inaczej jak podczas wariacji w swoim łóżeczku lub w wózku. Na rękach ni cholery, bujana, kołysana też nie. No i jeśli mam ją wieczorami usypiać to najlepiej chyba w wozku w domu, albo ..... wyjść po kolacji na spacer uśpić i wrócic potem jakoś delikatnie przełożyć do wyra z nami. Tylko że jak mam dźwigać tak cięzki wózek z małą przez kładkę w Kołobrzegu (która była to wie o czy mówię ) to chyba wolę mieć lekką parasolke. No i w sumie nadal mam dylemat ...
aha, kolastynka 50 też jest bardzo gęsta i cenowo ok 20zł .
Stopi, ja wózek chciałam właśnie na wyjazd, żeby mi było łatwo go zapakować do pociągu itp. Ale tak się zastanawiam, moja mała nie usnie inaczej jak podczas wariacji w swoim łóżeczku lub w wózku. Na rękach ni cholery, bujana, kołysana też nie. No i jeśli mam ją wieczorami usypiać to najlepiej chyba w wozku w domu, albo ..... wyjść po kolacji na spacer uśpić i wrócic potem jakoś delikatnie przełożyć do wyra z nami. Tylko że jak mam dźwigać tak cięzki wózek z małą przez kładkę w Kołobrzegu (która była to wie o czy mówię ) to chyba wolę mieć lekką parasolke. No i w sumie nadal mam dylemat ...
aha, kolastynka 50 też jest bardzo gęsta i cenowo ok 20zł .
Od 1czerwca w Auchan mega paki huggiesow premium (te z kubusiem puchatkiem) maja byc po 35zl
Już dostępne
Wczoraj kupiłam
IWONKO a u nas dopiero od 1.06 mja byc hehe :-) Powiedz mi , ktory to jest rodzaj pieluch- male rysynki z kubusiem na calej pieluszce, czy cale biale i tly rysunek na pasku??? Pytam sie, bo czasem te hugiessy sie roznia od siebie nie tylko wygladem, ale jakoscia i nie wiem w ile paczek sie zaopatrzyc :-) :-) Nam teraz przy wielorazowkach praktycznie 2-3 jednorazowki dziennie ida , to mzoe juz zrobie zapas do konca pieluchowania... I to na dodatek roz.3
Kurcze tego Ci Karolcia teraz nie powiem.
Kończę jeszcze poprzednia paczkę....rozm 4. Teraz kupiłam 4+ a wcześniej w Biedronce M. na promocji kupił rozm.5. Tak wiec póki co jestem zapieluchowana
Jutro otworze pakę i Ci napiszę. A swoją droga które są lepsze?? Te z Kubusiami na całej pieluszce czy tylko na pasku?? Bo ja cały czas miałam te we wzorek na całości.
Kończę jeszcze poprzednia paczkę....rozm 4. Teraz kupiłam 4+ a wcześniej w Biedronce M. na promocji kupił rozm.5. Tak wiec póki co jestem zapieluchowana
Jutro otworze pakę i Ci napiszę. A swoją droga które są lepsze?? Te z Kubusiami na całej pieluszce czy tylko na pasku?? Bo ja cały czas miałam te we wzorek na całości.
Wita mamuśki , co do huggiesów ja kupiłam w biedronce taką małą paczkę za 19.19zł roz. 4 tam jest 44 sztuki, kupując dwie paczki wychodzi 88 sztuk za 39.80, co się opłaca , bo paczki z 64sztukami kosztują tyle samo! Są całe z kubuśkami!
IWONKO jak dla mnie te z rysunkami na calosci sa delikatniejsze i milsze w dotyku... te co maja tylko na pasku kupione w Polsce sa takie sztywniejsze i czasem maja takie twarde grudki.. albo mi sie takie trafily, jak kupilam jakis czas temu na promocji...
Za to jak kupilam Huggiesy tylko z rysunkiem na pasku , ale w Hiszpanii to miodzio byly :-)
NIUTA ja w supherfarmie kupuje zawsze po 38,90 hugiessy 86sztuk :-) Tylko my na 3 jeszcze jedziemy, wiec ekonomicznie...
Za to jak kupilam Huggiesy tylko z rysunkiem na pasku , ale w Hiszpanii to miodzio byly :-)
NIUTA ja w supherfarmie kupuje zawsze po 38,90 hugiessy 86sztuk :-) Tylko my na 3 jeszcze jedziemy, wiec ekonomicznie...
No bo czym mniejsze rozmiary tym więcej sztuk, a ja juz na noc muszę 4+ kupywać , bo przesikuje, oby tylko na noc! Zawsze jakaś oszczędność!IWONKO jak dla mnie te z rysunkami na calosci sa delikatniejsze i milsze w dotyku... te co maja tylko na pasku kupione w Polsce sa takie sztywniejsze i czasem maja takie twarde grudki.. albo mi sie takie trafily, jak kupilam jakis czas temu na promocji...
reklama
Wiem, wiem :-)No bo czym mniejsze rozmiary tym więcej sztuk, a ja juz na noc muszę 4+ kupywać , bo przesikuje, oby tylko na noc! Zawsze jakaś oszczędność!
Podziel się: