reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Aniu

same śliczności, a Zosi chyba bardzo się ten fioletowy komplecik podoba:tak::tak::tak: A te bluzy z kapturem- miodzio:-):-):-)

A co do chodzika, ja dostałam ok koleżanki, i Filip czasem z 15 minut w nim pośmiga, ale nie dłużej, nie wiem jak to jest z tą szkodliwościa , znam wiele dzieci,które całe dnie chodziły i nic nie mają z bioderkami, ale lepiej zachowac umiar

reklama
Myślę, że jak dziecko już chodzi za rączki to wtedy można się pokusić o pchacza... znajomi mieli takiego chyba hipopotama z chicco czy FP - nie pamiętam i był w miarę stabilny, tzn dziecko nei leciało z nim "na pysk"... my mamy jakis najtańszy z allegro i faktycznie Tomi leciał do przodu z nim... ale pomysłowa matka założyła po dwie szerokie gumki recepturki na kółka i już pchacz tak nie uciekał... tylko, że gumki spadały i trzeba było je non stop poprawiać... może teraz przy Adaśku opatentuje jakiś myk, coby je przykleić na stałe ;)

Aniu
A co do chodzika, ja dostałam ok koleżanki, i Filip czasem z 15 minut w nim pośmiga, ale nie dłużej, nie wiem jak to jest z tą szkodliwościa , znam wiele dzieci,które całe dnie chodziły i nic nie mają z bioderkami, ale lepiej zachowac umiar

Dokladnie!! moj tez tylko na 10-15 min jest wsadzany...pytalismy lekarza i powiedzial ze jak tylko na pare minutek to nic sie nie stanie a dzidzia bedzie juz nozki cwiczyc. co mama to inne rady...

ANIU ja naprawde nie wiem co to za lump ,ale naprawde ciuchy bajeczne!!

Ja zrobie napad w piatek ,bo jade na targ obczaić drzewka owocowe wiec bede miała okazje .Ale niewiem czy cos kupie bo z kasą krucho ,oj krucho!!:-(
Ale jak bedzie coś to pewnie sie opierac nie będę !!:-)

dziewczyny czy któras z was kupywala moze juz spacerowkę-parasolke, bo musze kupic nasz wielofunkcyjny bebetto to normalnie chlam jest, jakbym wiedziala na co patrzyc przy zakupie to nigdy bym nie kupila chodzi mi o wersje spacerowa.nie moge spacerowki zrobic pod kontem 90 stopni, tylko w pozycji troche pochylej a to napewno niewygodne jest i oskar sie prezy, wierci i nie chce siedziec a wkoncu usypia i musze rozkladac.
wertujac allegro i opinie uzytkownikow wybralam ten
WÓZEK SPACEROWY SPRINT BABY DESIGN OSŁONA FOLIA (958882903) - Aukcje internetowe Allegro
miala moze ktoras z was albo ktos znajmoy?
natomiast wizualnie to przypadl mi ten do gustu ale opinie na slabe
WÓZEK CHICCO MULTIWAY + AKCESORIA 2010 @ KRAKÓW (953320567) - Aukcje internetowe Allegro

Ja jestem z mojej spacerówki zadowolona - ogólnie z wózka jestem zadowolona. Nie jest to żaden cud, ani nie najlepszy design, ale sprawdził się i przy Tomku i przy Adaśku - Mikado MILANO - z elastycznym resorowaniem nadwozia | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości <- teraz są fajne kolorki tych wózeczków w różne wzorki. Jak ja wybierałam nie było jeszcze takich wzorzystych :( Mi podoba się to, że spacerówę mogą zamontować przodem i tyłem do kierunku jazdy.

Co do parasolek, to kupiłam dla Tomka najtańszą jaka była w sklepie... nawet nei wiem jakiej firmy... ogólnie badziew - ale ja jej używałam od święta, np. jak jechaliśy z Tomkiem do jakiegoś centrum handlowego, to żeby tam go powozić, a jak wiadomo po gładkich kafelkach w sklepie wszystko się fajnie prowadzi, więc jak na razie bez żadnej awarii jeszcze Adamowi posłuży.

A z tych wózków, które wkleiłaś to ten pierwszy nie jest parasolką, musi się jakoś inaczej składać, bo po złożeniu dalej jest na 61cm szeroki...

dziewczyny czy któras z was kupywala moze juz spacerowkę-parasolke, bo musze kupic nasz wielofunkcyjny bebetto to normalnie chlam jest, jakbym wiedziala na co patrzyc przy zakupie to nigdy bym nie kupila chodzi mi o wersje spacerowa.nie moge spacerowki zrobic pod kontem 90 stopni, tylko w pozycji troche pochylej a to napewno niewygodne jest i oskar sie prezy, wierci i nie chce siedziec a wkoncu usypia i musze rozkladac.
wertujac allegro i opinie uzytkownikow wybralam ten
WÓZEK SPACEROWY SPRINT BABY DESIGN OSŁONA FOLIA (958882903) - Aukcje internetowe Allegro
miala moze ktoras z was albo ktos znajmoy?
natomiast wizualnie to przypadl mi ten do gustu ale opinie na slabe
WÓZEK CHICCO MULTIWAY + AKCESORIA 2010 @ KRAKÓW (953320567) - Aukcje internetowe Allegro

Ja kupiłam coś takiego X-LANDER X-GO + NOSIDEŁKO 0-9KG Wys.0zł !!! (952613459) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona, łatwo się prowadzi, ma amortyzację i naprawdę dużo miejsca dla dzieciaczka :)

a nawet nie zwrocilam uwagi ze jest taki szeroki po złożeniu.
tralalala ten xlander fajniutki,tylko te kulka sa troche male, nie wytrzesie za bardzo na spacerze Twojego synka? ja mieszkam na osiedlu starych domkow gdzie ulice sa glownie zrobione z takich 6-katnych "płytek", a one sa bardzo nerowne wiec boje sie o komfort jazdy.
terraz sie czepiam wszystkiebo bo chce zeby pojezdzil juz do konca w tejh spacerowce :-):-):-)

reklama
Basieńka ja też mam bebetto vulcano, jestem bardzo zadowolona z gondoli, a spacerówka też chyba jest ok. W sumie dopiero za kilka dni zacznę małą w spacerowce wozić bo spokojnie się jeszcze miesci w gondoli, podnoszę zagłowek posadzę ja i ma miło i ciepło. A spacerówka waży ok 12kg, można wpiąć tyłem i przodem, duża fajna buda, ogolnie mi sie podoba. Ale znając życie za rok będzie już jeździła w nowej spacerówie parasolce:-D

Do góry