reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

ja tez bylam zadowolona dopoki do spaceroki nie wsadzilam, spacerowka troche lipna jest, po1. nie ma juz daszku na przycick tylko przykrecany po 2 stronach, no i posadzenie malego do pozycji siedzacej jest tylko mozliwa przy odmatowaniu daszku. moze byc ale jak spadnie deszcz na spacerze to watpie czy bedzie cchcial na glowie wozic folie:-):-):-)

Basieńko poszukaj takiej ochraniacza na allegro. Przy spacerówkach bez daszka super się sprawdza :-):-):-)

FOLIA PRZECIW DESZCZOWA UNIWERSALANA NOWA BCM (944296547) - Aukcje internetowe Allegro

A co do wózków , ja moją teutonię wymieniłam na ABC 4TEC po pierwszych śniegach ... to był horror obrotowe małe koła kopiace się w śniegowej plusze ... Teraz jestem zadowolona z mojej decyzji :-) duże koła , osłonki przeciwbłotne to jest to :-)

http://cgi.ebay.pl/ABC-Design-Alu-K..._Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item19baf98c22

Ostatnia edycja:
reklama
moim zdaniem zdecydowanie miękkszą podeszwę mają kapcie firmy Zetpol. Mój Tomi był może za lekki do tych z Befado. Teraz jak ma ponad 2 lata nosi kapcie z Befado.

Ewuś
tylko właśnie z tego co ja pamiętam Twój 2 letni synuś i mój 8 miesięczniak maja bardzo podobne wymiary:-D:-D:-D

Basiu wybacz, ze dopiero teraz Ci odpisuje.
Co do wózka coneco. Ja mam wózek wielofunkcyjny v3 mustang. Jestem z niego zadowolona, ze spacerówki w sumie tez, choc mysle, ze wkrótce bedzie nam potrzebna nowa, bo ta jest malutka no i ma jedna podstawowa wade - jak sie dziecko chce miec w pozycji lezącej, to nóżki sa zgiete.

Ciebie interesowała sama spacerówka wiec wkleiłam zdjecie spacerówki:-D Moja sasiadka z góry ma taka i zostawia wózek w klatce, to go sobie miałam okazje pooglądac. Jest fajny- lekki, zwrotny, dziecko moze siedziec pod katem 90st., leżąc nóżki ma proste, ma ochraniacz na nogi, wysciełany podszewką i lekko ocieplony plus jeszcze folia przeciwdeszczowa. Jak sie składa to nie wiem. Ale wizualnie tez jest fajny. Cena jest niewysoka;-)
Co do blokowania kół to nie jestem pewna. Chcesz to go jeszcze jutro podejrzę.:-D

Mój wyglada tak:

NOWY CONECO V3 MUSTANG 2009 GRATISY+WYSYŁKA 0ZŁ (971783546) - Aukcje internetowe Allegro

A sama spacerówka tak:
SPACEROWKA Z PÓŁKĄ TRAPER CONECO+PODSTAWKA (964392964) - Aukcje internetowe Allegro

i tu napisali ,ze jest blokada n akoła

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY PO CO WÓZKI!!
Teraz zaczłą sie sezon!
DWa kółka z wózkiem bocznym ,plus melodia silnika!!
I JAZDAAAA.....!!!!:tak::tak::tak::tak:;-);-);-):-):-):-):-):-)

Justyś udana jesteś :-D

Ania kolor Twojego wózka jest cudny:tak:

a to Julci balerinki za 4zł:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC03861..jpg
    DSC03861..jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 48
Beatko baleriki sa cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez chce takie dla Zochny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A z wózkiem było smiesznie. Bo zamawiałam go przez neta. Chciałam kolor jasno niebieski bo myslałam, ze Jas mi sie urodzi:-D, ale facet z allegro to chyba daltonista, bo przysłał taki:tak:

Przyszedł ten wózek i ja wkurzona dzwonie do meza, on do faceta i facet miał przysłac drugi wózek, a ten kurier miał zabrac.
Ale złozyłam ten wózek i kolor mi sie tak spodoał, ze jednak zadzwoniłam do Daniela, zeby został, Daniel do faceta i mamy taki. I fajnie bo urodziła nam sie Zosia:tak:

dzieki dziewczyny za pomoc, musze jeszcze do sklepu wybrac sie i pojezdzic, oblukac wszystko na zywo. juz myslalam ze nie bede narazie musiala jej kupic a tu "pupa", wkoncu udalo mi sie ustawic wozek do pozycji 90( troche techniki i sie gubie:-):-):-)),ale moj "olbrzym" niedlugo z niego wyrosnie bo oparcie jest nad glowa takie lamane-wyprofilowane i juz te zgiecie dotyka mu czybka glowy jak siedzi.
beata a te balerinki slodziutkie

U nas z bucikami jest problem, bo mala caly czas obciaga stopy .. I tylko baletki zapinane na rzepke jej jej strzymaja.

Co do spacerowki to my mamy dostalismy taka , tylko,ze granatowa http://www.dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola/classica/classica_funkcje.htm . Wiem, wozek wyglada na duzy, ale tak sie sklada, ze latam z nim samolotem :-) Co jest jego plusem to,ze te kola rewelacyjnie jezdzily po sniegu!! I bardzo duza budka. Jak mala siedzi w spacerowce to moge ja cala nakryc budka, az po palce stop :-) i to,ze rozklada sie na plasko.
Nie mniej rozgladam sie za parasolka, taka,zeby brac na poklad samolotu. I moje dwa typy to MACLAREN QUEST, albo INGLESINA TRIP. Minusy tych parasolek to male budki i, ze maclaren nie rozklada sie na plasko.

reklama
U nas z bucikami jest problem, bo mala caly czas obciaga stopy .. I tylko baletki zapinane na rzepke jej jej strzymaja.

Co do spacerowki to my mamy dostalismy taka , tylko,ze granatowa Wiem, wozek wyglada na duzy, ale tak sie http://www.90n.pl/sklep/product/p/578/inglesina,classica,balestrino.html# sklada, ze latam z nim samolotem :-) Co jest jego plusem to,ze te kola rewelacyjnie jezdzily po sniegu!! I bardzo duza budka. Jak mala siedzi w spacerowce to moge ja cala nakryc budka, az po palce stop :-) i to,ze rozklada sie na plasko.
Nie mniej rozgladam sie za parasolka, taka,zeby brac na poklad samolotu. I moje dwa typy to MACLAREN QUEST, albo INGLESINA TRIP. Minusy tych parasolek to male budki i, ze maclaren nie rozklada sie na plasko.

Ostatnia edycja:
Do góry