reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

Ano jeszcze sie nie pochwalilam ale spacerowka juz zakupiona :tak: Peg Perego Pliko P3 Classico - Moka Kinderwagen Produktinformationen und Produktdetails einfach und übersichtlich bei Shopping.com i wszyscy sa zadowoleni, tzn smigamy teraz z malym ile mozemy :tak: Rozklada sie na plasko, jest duza, buda sie swietnie rozklada, szybko sie sklada, wszedzie w sklepie nim wjade, na teren to srednio sie nadaje ale wyprobowalam juz w warunkach ekstremalnych i na moje potrzeby starczy.

matylda trafilas z pytaniem, ja tez dzisiaj widzialam cos takiego z metkami na e-bayu i sie zastanawialam czy nie kupic, bo maly to tez 'pan metka :tak:' daj znac czy sie spodobalo

alusia jejku moj maly tez taki posciskany w tym foteliku, i wogole jest placz jak chce go do niego wlozyc wiec chyba mu juz bardzo ciasno, wiec tez juz szukamy, a czy ktoras z waszych pociech jezdzi w foteliku 9-18? i jak sa one rozkadane? bo te co tutaj widzialam to nie sa tak calkiem, tylko troche i sie zastanawiam czy moj maly juz na tyle dobrze siedzi zeby sie utrzymac...

reklama
ANNIE hehe zanim skonczylam pisac poprzedniego posta to juz spacerowke masz, Widze ze zgodne jestesmy co do rozkladania na plasko i duzej budki, :-):-):-) Ta spacerowke ma moja kolezanka i jest zadowolona

Stopi no tak, i jeszcze do tego, ze powinno sie rozrabiakow widziec, niestety ten wozek nie ma przekladanej raczki :-( To chyba jedyna wada, ktora ma dla mnie. Ale za to jest okienko i rozpinana buda, wiec zawsze jakis podglad sytuacji jest :tak:

hejka
my zmienilismy juz fotelil bo u nas było darcie sie na maksa!

kupilismi chicco proxima on jest montowany i przodem i tyłem. od 0 do 18kg czyli do 3 latek jak nic:-)
bardzo fajny. w sklepie oglądalismy,przymiezalismy.kosztowal 548 zł a na allegro kupilismy 200zł taniej. moja kolezanka tez lipcóweczka tez go zakupila.

My też już mamy spacerówke, w sumie to dostaliśmy ją po chrześnicy S :tak: Jest jak nówka, więc zaoszczędzilismy :-p A mamy dokłądnie taki:
Spacerówka, parasolka SATURN coneco! SOLIDNY (892398818) - Aukcje internetowe Allegro
kolor czarno-oliwkowy

Co do fotelika. Jakis czas temu jechalismy do rodzinki S autem tescia. i był tam fotelik od córki brata S. Włąsnie od 9-18. I małemu kiepsko sie siedziało. Nie lezal jak w nosidełku tylko praktycznie siedział w pionie :confused: On w aucie zawsze spi i tym razem bylo mu niewygodnie.
auto wlasnie sprzedajemy wiec fotelika nie bedziemy potrzebowali.

U nas też ciasno w foteliku,a jak jeszcze kombinezon,to niedość ,że LULEK ryczy to i ja mam nerwy bo nie moge go zapiąć!!
Na Karola też ju sie robi mały ten od9-18,głowa mu już wystaje,

Więc JULEK idzie do KAROLA a dla starszego trzeba nowy.
Te od9-18 też maja pozycje (trzy),ale leżenia tak jak w tych małych nie ma.

ALLUS ZALEŻY wszystko tak naprawde od ceny.
Napewno musisz miec od 9-18,musi być wykonany z tworzywa ,nie z styropianu.Mieć atest ,i miły materiał.
I wygodny oczywiście.
Mnie niestać ,aby za fotelik dać 5stówek ,ja szukam do 200zł,na allegro jest duży wybór.
I też w lutym musimy zakupić:tak::tak::tak:.

Są foteliki z tzw. podkładami czy jakoś tak.
Fotelik wciskasz w ten cały podklad i sie nie meczysz ,aby cudować z pasami.
Ale z tego co mi wiadomo ,na starsze auta takie chyba są nie teges.
Ewa dawała linka ,gdzieś tu jest!

Trocha zamieszałam ,ale mam nadzieje ,ze coś zrozumiałaś!:-);-)

My też już mamy spacerówke, w sumie to dostaliśmy ją po chrześnicy S :tak: Jest jak nówka, więc zaoszczędzilismy :-p A mamy dokłądnie taki:
Spacerówka, parasolka SATURN coneco! SOLIDNY (892398818) - Aukcje internetowe Allegro
kolor czarno-oliwkowy

Co do fotelika. Jakis czas temu jechalismy do rodzinki S autem tescia. i był tam fotelik od córki brata S. Włąsnie od 9-18. I małemu kiepsko sie siedziało. Nie lezal jak w nosidełku tylko praktycznie siedział w pionie :confused: On w aucie zawsze spi i tym razem bylo mu niewygodnie.
auto wlasnie sprzedajemy wiec fotelika nie bedziemy potrzebowali.

Patra ja sobie nie wyobrazam życia bez auta!
Jeszcze jak mieszkam na wsi ,a bede mieszkać na jeszcze gorszej wsi,gdzie do sklepu trzeba dojechać!:baffled::baffled::baffled:

U nas tez zaczyna byc problem fotelikowy - mamy dwa, ale takie 0-13kg. Lena co prawda lekka jest, ale jak dochodzi kombinezon, to w dlugosci nogi jej wystaja i glowka jest na rowni. My samochodem bardzo duzo jezdzimy, wiec fotelik musi byc wygodny. O foteliku od 9kg to mogo sobie pomarzyc chyba jak bedzie miala ponad1rz:-D

SYLA28- widze,ze Ty jestes zadowolona z fotelika 0-18kg , wiec moze na taki sie skusze, A w dodatu chicco , a ja luie ich foteliki.
A mam jedno pytanie on jest do wiecia z tylu auta tak??? Kurcze, bo jak jezdze z mala to musze ja miec koniecznie obok siebie .

reklama
Do góry