reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Co do pampersow.. my od urodzenia jestesmy na Pampersach. Krotka przerwe mielismy na Huggisy, ale one nie sluzyly Igorkowi
Tak jak maylah, mam wrazenie ze sa sztywne i czesto kupka wylatywala nam bokiem. A uwazam, ze dobrze zapinalam. Przy Pampersach tego nie mamy.

Nie ukrywam, ze chcialabym przejsc na tansze pampersy.
Moze ktoras poleci niePampersy :)

No własnie ja kupiłam w koncu małe opakowanie pieluszek Happy. Uzywamy ich od dwóch dni. Jak narazie wrazenia takie: sztywne, grubsze niz pampersy, ale co do chłonnosci nie mam zastrzezen, nie podrazniaja skóry ikupka nie wyłazi. Wiec sie nad nimi powaznie zastanawiam, bo sa tańsze:
Pieluszki Balla Baby Happy Midi 5-9kg - 82 szt. (Big Pack) - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie

Pieluszki Bella Baby Happy Maxi 8-18 kg - 70 szt. (Big Pack) - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie

Zestawy produktów w sklepie Bliżej Ciebie - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie

no faktycznie różnica w cenie jest bo u mnie 82 szt pampersów 4-9 kg kosztuje 53.50, a tu takie same opakowanie tylko 38 zł, jest sie nad czym zastanawiac:sorry::sorry::sorry:

ja od jakiś 2 miesięcy uzywam pieluch jednorazowych z Biedronki "DADA" i jestem bardzo zadowolona i cenowo i jakościowo bo za 64 szt(4-9kg) płacę 28 zł

Dziewczyny ja juz wypróbowałam pieluszek i uwarzam ,ze pampersy sa najlepsze.Nieraz nie ma co oszczedzac bo jest nieraz nie wielka róznica.
Ja na samym poczatku kupiłam DADY i mały cały czas odparzony na nich tak strasznie ,ze mial rany.Co zeszło to spowrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Teraz uzywam pamków i nawet kremem nie musze smarowac ,wcale sie nie odparza.
Karolek tez tak mial ,pozniej jak był wiekszy to DADY poszły w ruchnawet jeszcze zostało ponad pół paczki.
Każde dziecko jest inne ,jak sie nie wypróbuje to sie nie dowie!!!

Moja szwagierka tak oszczedzała na pieluchach .Kupywała te z biedrony z ceratka nawt nie DADY i jak zobaczyłam jak mała jest odparzona to mi gały wyszły:szok::szok::szok:.Wielka paka sudokremu i smarowała.Więc oszczedzała na tym co nie trzeba.
Bo pieluchy plus kupe kremu to ja przedrożało.Nawet sprawy sobie z tego nie zdawała!!!:no::no::no:

reklama
A ja ostatnio byłam u lekarza, i była tam gazeta DZIECKO a w niej ranking pampersów. Maksymalną ilość punktów dostały Pampersy i niejakie Wickes, produkowane dla firmy kaufland. Wszystkie pozostałe miały niższe noty. Poprosiułam teściową by mi kupiła te pieluszki. W gazecie pisało że 56 szt kosztuje 25zł. Jak wypróbuje to dam znać:)

Do góry