Jeśli chodzi o foteliki samochodowe polecam stronę fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci . Można tam znaleźć ranking fotelików oraz dużo ciekawych artykułów i interesujących informacji.
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ja mam fotelik CONECO i jest bez-na -dziej-ny!!!!;-)
maylah
Fanka BB :)
I ja dopisuje się do tego klubukamlotka nie chce cie dobijac, ale ten plaszczyk byl przesliczny... zakladam klub pt. 'nastepna-musi-byc-dziewczynka' te ubranka sa cudowne :-)
gabiaz
Annie moja kumpela uzywa Romera, ale tego przodem do kierunku jazdy i jest bardzo zadowolona.
daisy26
Ja mam fotelik CONECO i jest bez-na -dziej-ny!!!!;-)
Możesz przybliżyc dlaczego jest beznadziejny i jaki model masz???
empikfoto.pl - Internetowe Laboratorium Cyfrowe
Dla tych co poszukują kuli śniegowej ze zdjęciem. Do zamówienia przez internet.
A co do fotelików, to ja mam Maxi Cosi dla obojga. Tomek jeździ w MaxiCosi Tobi. Jestem z nich bardzo zadowolona. Co prawda jeszcze lepiej by było, gdyby ten większy też do pralki można było wrzucić, no ale nie można mieć wszystkiego
I zastanawiam się teraz co zrobić, jak Adaś wyrośnie z tego małego fotelika, a Tomasz (12kg) jeszcze będzie w swoim jeździł, bo te następne, będą chyba na niego za duże jeszcze :/
Dla tych co poszukują kuli śniegowej ze zdjęciem. Do zamówienia przez internet.
A co do fotelików, to ja mam Maxi Cosi dla obojga. Tomek jeździ w MaxiCosi Tobi. Jestem z nich bardzo zadowolona. Co prawda jeszcze lepiej by było, gdyby ten większy też do pralki można było wrzucić, no ale nie można mieć wszystkiego
I zastanawiam się teraz co zrobić, jak Adaś wyrośnie z tego małego fotelika, a Tomasz (12kg) jeszcze będzie w swoim jeździł, bo te następne, będą chyba na niego za duże jeszcze :/
Ostatnia edycja:
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Daisy tu masz linka:
CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka
jest beznadziejny z powodu sposobu zapinania pasów bezpieczeństwa.Nie wiem jak jest to rozwiazane w innych fotelikach, ale tu najpierw trzeba złaczyc ze soba sprzaczki dwóch pasów i dopiero złaczone wpiac w klamre (te sprzaczki jednak tylko sie do siebie dokłada) . Klamra jest zbyt głeboko miedzy nózkami dziecka i czasem 15 mniut sie mecze, zeby te pasy zapiac, sprzaczki sie wyslizguja i trzeba łaczyc je na nowo. Trudno to tak opisac, gdy sie nie wie o co chodzi.Poza tym ja mam model ze specjalna wkładka dla noworodków, zeby chronic główke(zeby sie nie kiwała na boki, jak maluch spi) i ta wkładka tez jest straszna, miała byc uciagliwa i troche jest, ale zdecydowanie za malo. Jak dobrze ułozyłam główke, to klamre od pasow Zosia miała prawie pod pupa.Poza tym sadze, ze lepsze sa foteliki z baza: baze montuje sie w samochodzie, a fotelik wpina do tej bazy, a tu fotelik trzeba przypinac pasami, co przeszkadza we wkładaniu dziecka, gdy sie np wyskoczy z samochodu do sklepu na chwile. To chyba tyle. Wózek coneco jest ok, ale fotelik do bani
CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka
jest beznadziejny z powodu sposobu zapinania pasów bezpieczeństwa.Nie wiem jak jest to rozwiazane w innych fotelikach, ale tu najpierw trzeba złaczyc ze soba sprzaczki dwóch pasów i dopiero złaczone wpiac w klamre (te sprzaczki jednak tylko sie do siebie dokłada) . Klamra jest zbyt głeboko miedzy nózkami dziecka i czasem 15 mniut sie mecze, zeby te pasy zapiac, sprzaczki sie wyslizguja i trzeba łaczyc je na nowo. Trudno to tak opisac, gdy sie nie wie o co chodzi.Poza tym ja mam model ze specjalna wkładka dla noworodków, zeby chronic główke(zeby sie nie kiwała na boki, jak maluch spi) i ta wkładka tez jest straszna, miała byc uciagliwa i troche jest, ale zdecydowanie za malo. Jak dobrze ułozyłam główke, to klamre od pasow Zosia miała prawie pod pupa.Poza tym sadze, ze lepsze sa foteliki z baza: baze montuje sie w samochodzie, a fotelik wpina do tej bazy, a tu fotelik trzeba przypinac pasami, co przeszkadza we wkładaniu dziecka, gdy sie np wyskoczy z samochodu do sklepu na chwile. To chyba tyle. Wózek coneco jest ok, ale fotelik do bani
Ostatnia edycja:
fotelik.info :: Niebezpieczne foteliki - sprzedawcy wciskają buble -
Tu znajdziecie co nieco o jednej z baz i kilku fotelikach uznanych za najniebezpieczniejsze. Bazy zrobiły się bardzo popularne ze względu na bezpieczeństwo, ale nie wszystkie są tak bezpieczne jakby się to mogło wydawać
Tu znajdziecie co nieco o jednej z baz i kilku fotelikach uznanych za najniebezpieczniejsze. Bazy zrobiły się bardzo popularne ze względu na bezpieczeństwo, ale nie wszystkie są tak bezpieczne jakby się to mogło wydawać
My mamy fotelik chicco. jest fajny. Jednak mamy inny problem,ze w busie Losia sa za krotkie pasy zeby wpaic fotelki za pomoca pasow. I tera zod kilku dni glowkuje co zrobic, bo szkoda mi kasy na nowy fotelik z baza , zwlaszcza ze bedzie uzywany z 10razy na odcinku kilku kilometrow.
Czy ktoras z was wpinala fotelik za pomoca przekladania drugiego pasa???????
Ooooo ANNIE Ty to mi z nieba teraz spadasz :-) Cos ostatnio nie moglam Cie namierzyc na BB. Jezeli moge to bede chciala Cie pomeczyc kilkoma pytaniami dot. pobytu w Niemczech :-)
Czy ktoras z was wpinala fotelik za pomoca przekladania drugiego pasa???????
kamlotka nie chce cie dobijac, ale ten plaszczyk byl przesliczny... zakladam klub pt. 'nastepna-musi-byc-dziewczynka' te ubranka sa cudowne :-)
BeataZ nie mam ale przylaczam sie do pytania... moze ktos ma fotelik z Römera? :-)
Ooooo ANNIE Ty to mi z nieba teraz spadasz :-) Cos ostatnio nie moglam Cie namierzyc na BB. Jezeli moge to bede chciala Cie pomeczyc kilkoma pytaniami dot. pobytu w Niemczech :-)
reklama
Podziel się: