reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was używa pieluszek Happy firmy Bella? Jak się one sprawują?

ja jak na razie cały czas używałam Pampersów, jakoś nam najbardziej odpowiadają

kobitki mam pytanie co kupić dziewczynce prawie rocznej?? mój M ma chrześnicę i właśnie nie wiem co jej kupić na święta, a kontak z jej rodzicami mamy dosyć rzadki, i nie wiem co ma, a czego nie, a głupio tak dzwonić tylko po to aby spytać się co małej na święta kupić,może wy coś poradzicie

Ja też używam Pampersów, ale też właśnie chciałąm pytac o Happy lub Huggies, jakby któraś coś wiedziała na ten temat to ja chętnie poczytam :tak:

Ostatnia edycja:
A to sukienka którą udało mi się wygrac na aukcji

15p6ati.jpg

A poza tym mamy takie dodatki :-D

2iqlvm1.jpg

Tylko kaloszów brak :-D:-D:-D:-D:-D

No to skoro będzie pomagała w niesieniu worka to niech sobie jakiś super prezent z niego wyciągnie w nagrodę:-):-):-):-):-)

reklama
Kamlotka świetny ten strój dla Oliwki!!!!!:-):-):-):-)
A co do pampersów, to my mamy raz pampersy, albo ostatnio huggisy, te drugie są trochę sztywne jak na mój gust, ale nie najgorsze

Do góry