reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Kingusia śliczny ten kombinezonik :)) I za 3 zł, to Ci się ekstra trafiło :)
Isis ładne to łóżeczko :) Tylko rzeczywiście trochę drogie, ale pewnie dlatego że tapczanik można z niego zrobić później. Ja jeszcze jakbym Ci mogła coś poradzić to nie bierz takiego którego szuflada jest przykrywana osobną dyktą, bo źle Ci się będzie wyciągało rzeczy z szuflady. Lepiej taką, która ma pokrywę bezpośrednio do łóżeczka przymocowaną.

Wiem, że to wątek o zakupach dla Maluszków ale chciałam pochwalić się moim Mężem :-) zabrał mnie na zakupy do ulubionego ciucholandu bo akurat jest nowa dostawa wiosenno-letnia. Kupiliśmy masę ubrań dla mnie, bo miałam już problem żeby znaleść coś w szafie w co się mieszczę i wygladam jak człowiek. Dla Tymka tym razem nie kupiśmy nic ale Mąż obiecał, że nadrobimy to niedługo ;-)

to ja wrzuce kolejne ciuszki
ten sweterek to dostalam od kolezanki... heh nie wiem czy sie przyda
a ta pierwsza bluzka - kupilam ja w c&a jak byłam w 1 ciazy, rozmiar 68 i druga mam taka sama 80 [promocja dwie takie same placisz mniej] i pamietam jak mama mowila "oj kiedy on bedzie nosil takie duze] a tu mgnienie oka i nosi na 104 ;-)
100_3444.jpg100_3445.jpg100_3446.jpg100_3447.jpg100_3448.jpg100_3449.jpg

ostatnio obiecałam to też się chwalę :) to moje ostatnie zdobycze z ciucholandu :) wstawiam tylko rzeczy dla Lolusia, ale Tosię też obkupiłam że ho ho :D aż nie sądziłam że takie cuda można tam wynaleźć :)DSC00081.jpgDSC00082.jpgDSC00083.jpgDSC00084.jpgDSC00085.jpgDSC00086.jpg

kochana Biga Styl na Dużej Górze 34 - na Bieżanowie, kiedyś o nim słyszałam, później Dzika mi go polecała i faktycznie jest tyle rzeczy, że łoooo jak przeliczałam to zapłaciłam 34zł i za szt wyszło mi ok 1,30 zł, czyli grosze, a trafiłam na kilka rzeczy z metkami :szok: polecammmm tam dokładają towar codziennie - mi akurat pani wysypywała rzeczy na ręce :p a za jakieś trzy tygodnie ma być mega dostawa rzeczy dziecięcych :) Sklep jest podzielony na wagę i rzeczy wycenione, ale takie malutkie rzeczy są super i niewiele ważą więc bardziej się opłaca a jest w czym wybierać :)

A i przyszedł nam dziś fotelik :D:D może nie pierwsza klasa - http://foteliczkowo.pl/produkt-fotelik-samochodowy-carlo-silver-berber,4717 , ale mamy fotelik po Tosi w super stanie, a zależało nam też na taki co będzie pasował do naszego wózka :) jest śliczny :) popołudniu będziemy "mierzyc" do stależa wózka :) a w ogóle to polecam Wam ten sklep, super sprze4dawca dogadany a i fotelik zamawiałam hmm przedwczoraj popołudniu - a już dziś o 10 rano był u mnie :)

Ostatnia edycja:
anula- fajnie że zakupy udane, ja będę w Krakowie dopiero 11 wiec zaglądnę, muszę zarezerwować więcej czasu bo poszukam czegoś dla siebie, a ten pomarańczowy bezrękawnik- moja szwagierka kupiła tam dokładnie taki sam
agacia- ten sklep ma jeszcze jeden punkt, gdzieś niedaleko tesco na Kapelance jak byś chciała to Ci sprawdze

reklama
Dziewczyny ciuszki piękne <3 nic tylko się delektować...
ja już mam wózek-kupiłam używany od znajomej mojej mamy ale musiałam gondole nową kupić bo w tamtej była wyblaknięta budka i oni narzekali wszyscy :D
DSC_0465[1].jpg

Do góry