reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Dziewczyny piękne te Wasze zdobycze, ponczo pierwsza klasa, myślę, że będzie jak najbardziej wykorzystane!

Ja dzisiaj byłam oglądać wózki... i tak:
Quinny wszystkie odpadają!
Maxi Cosi... Mam 2 typy Mura 3 oraz Elea, niestety na new mnie na pewno nie stać:( więc jeśli upolują jakieś fajne używki to czemu nie... Elea jest fajny lekki, za do Mura jest bardziej chyba wytrzymały przez koła...
Jutro jadę zobaczyć jeszcze Mutsy Evo bo tez wydaje się fajny, tylko niestety używek nie widziałam, a cenowo z fotelikiem też ponad 2 tyś trzeba liczyć.

I totalne zaskoczenie dla mnie. Wózek lekki i baaardzo wygodny w prowadzeniu, łatwo się wpina fotelik, gondolkę oraz spacerówkę i ma fajny duży kosz na zakupy i fajną torbę, a cenowo - EXTRA. Czy ktoś coś o tych wózkach wie? Jakieś opinie?

Espiro oraz Espiro Pro

Proszę o info jeśli coś wiecie o Espiro:))) jest w fajnych kolorach i na prawdę baaardzo funkcjonalny i dość wysoki więc do gondolki nie trzeba się schylać...

reklama
Dziewczyny zobaczie jakie cuda znalazłam ale cena kosmos od 1000zł wzwyż:
pali_gigi_lele_120x60_s.jpgpali_gigi_lele_bujaki_120x60_d.jpgpali_smart_cip_cip_120x60_d.jpg

ja musze wiekszosc rzeczy chyba uzywanych kupic, narazie tylko te ciuszki co kupilam sa nowe. finanse nadal sie komplikuja.
Ale z innym tematem wpadam :-) mamuski obeznane w chustach... mozna prosic o jakies linki? Bede wdzieczna bardzo bo nawet nie wiem od czego zaczac.

KARI - nie pomogę niestety :(

ISIS - piękne łóżeczka - kolorowe i wesołe :-) cena niestety spora...

SMILE - no właśnie wózek Espiro [chyba właśnie Vector, ale nie jestem pewna] ma moja sąsiadka i baaaardzo go zachwala. Akurat jej córcia ma roczek i pamiętam, że wakacje przejeździła już w spacerówce.
Powiem szczerze, że myślałam, że jest znacznie droższy. Wygląda super, widać, że bardzo przemyślany, fajne ma dodatki, koła pompowane... Muszę też go zobaczyć w sklepie, fajne kolory.

ja musze wiekszosc rzeczy chyba uzywanych kupic, narazie tylko te ciuszki co kupilam sa nowe. finanse nadal sie komplikuja.
Ale z innym tematem wpadam :-) mamuski obeznane w chustach... mozna prosic o jakies linki? Bede wdzieczna bardzo bo nawet nie wiem od czego zaczac.

Kari - obeznana nie jestem, ale też już grzebię w necie za chustami (nakręciłam się). Ot co znalazłam:
Kangurkowo - Najlepsze Chusty do Noszenia Dzieci i Nosidełka dla Dzieci

Trochę mnie cena zaskoczyła, więc też szukam, żeby tanio (a jeśli będę miała wybrać tanio albo pewnie bezpiecznie - to wiadomo, że nie będę dzieckiem ryzykować)

CHUSTA TKANA AZIMI bawełna 5m DUŻOkolorów PORADNIK (3012430681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie wiem, może Mama Trójki doradzi, czy warto np. taką kupić. A jeśli nie, to jakiej szukać...

Isis to ostatnie łóżeczko :szok: Cena zaporowa, ale jaki desing:szok:

Gosiak ten gryzak to fajny patent:tak:

Ostatnia edycja:
Smile ja też patrzyłam na Espiro Vector. wszystko super ale ma bardzo krótki podnóżek :((
tak to jest leciutki... fajny. zresztą ja mam spacerówkę tej firmy (ale nie vector) nie pamiętam modelu i naprawdę się sprawdziła :)))

a co myślicie o Teutonii? niemiecki podobno dobry wózek... ma b. dobre opinie i jest wysoko w rankingu na dino.sklep...

reklama
ISIS mi się podoba Michaś 1 to białe - jakie masz meble w pokoju?

Wózki ESPIRO mają raczej dobre opinie:tak:

Dziewczyny dostałam od znajomej (wspominanej Mamy Antosia) bluzę. Wcześniej myślałam nad jej zakupem ale nie byłam przekonana a teraz z czystym sumieniem polecam. Wygląda naprawdę fajnie i jest wygodna.
BLUZA

Mamy chustowe widziałyście taką BLUZĘ??

Do góry