reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
A ja się pochwalę,że macałam dzisiaj Jedo Fyn :-D W KOŃCU!
I znowu wpadłam w mały szał w Zarze.. i się spłukałam :zawstydzona/y: jutro zrobię zdjęcia ciuszków..Ostatnia przecena poszła a ceny naprawdę rewelacja za ciuszki!!

Dziewczyny ale fajne ubranka pokupowałyście :-)

Nayaa- i jak ten Jedo Ci się podobał? Też go biorę pod uwagę, ale póki co tylko widziałam, że sporo ludzi na ulicy go używa ;-)

Czapelka- fajny ten Mutsy, a to ten, któremu tak nietypowo skręcają koła? A w zasadzie osie?

Ostatnia edycja:
Mama2013 powiem Ci,że gondolka była dla mnie bardzo na +. bardzo dobrze mi się go prowadziło,koła duże,przednie skrętne..po złożeniu nie był wcale duży (jeśli złożę stelaż to bez problemu zmieści się w bagażniku i jeśli bym później doczepiła fotelik to bardzo ok.Gorzej,jeśli zachce mi się gondolkę przewozić :-D).Ale co mnie zastanowiło,to spacerówka a dokładniej budka w spacerówce.Ona jakoś dziwnie niedopasowana była.Sprzedawczyny mówi "a bo to dlatego,że on na ekspozycji stoi i tak ciągle się przekłada" ale jakoś tak nie bardzo to wszystko razem wyglądało. No i zapytałam o fotelik i mówię,że chcę dokupić do wózka maxi cosi cabrio a ona,że cabrio to tylko jak baza jest bo Cabrio jest produkowany pod bazę a Citi to jest niby to samo (fakt,że węższy) ale tańszy a jeśli nie mam isofixu to mi cabrio nie jest potrzebny.

Wiecie co..aż żałuję,że z bidą w portfelu pojechałam bo naprawdę przeceny w Zarze są niezłe. Piękne sukieneczki dla dziewczynek za 20 zł :szok: Jako,że sobie kupiłam kilka rzeczy (obiecałam mały egoizm że nic dla Wojtka ale nie dałam rady)i tak jak stałam w kolejce to mówię "eee ja sobie nic nie kupię tyle ciuchów dla małego jest"..Mam nadzieję,że jak K wróci i da $$ to jeszcze coś się uchowa :-p .W Realu też jakieś bodzio za 3.99. Takie tam "po domu" ale będzie :) fakt,rozmiar rozmiarowi w ogóle nierówny!. No i 2 zdobycze z pepco.
P1050382.jpgP1050383.jpgP1050384.JPGP1050385.jpgP1050386.jpgP1050387.jpg

Nayaa- super ciuszki :-)

muszę zwrócić uwagę na te budki w spacerówce :happy2: ale ja na oglądanie wózków wybiorę się pewnie dopiero gdzieś za miesiąc

Jak mój K przyjedzie to razem się wybierzemy na oglądanie,bo w końcu to on za to płaci.
Ale do innego sklepu wjedziemy.W Smyku 2w1 kosztował ponad 1600.Już nie pamiętam ile dokładniej.A w innym sklepie (bejbi.eu) kosztuje w kolorze który mnie interesuje 1473 zł.Więc pojedziemy do tego drugiego sklepu,obejrzymy dokładniej i może z tą budką dojdziemy do "porozumienia" :blink:

Sa_raa 49zł.
W kappAhl'u był podobny (w tym samym kolorze ale nieocieplany) i też tyle kosztował.

A kurteczka którą ostatnio kupiłam (zimówka...na 6-9mcy) 29 zł teraz kosztuje :szok:

reklama
dziewczyny jakie ciuszki boskie :szok: Jejuuuu :-D
Anula a niektore chyba te ciuszki masz z George'a :-D bo ja mam identyczne bodziaki i spodenki co Adasiowi jeszcze kupowałam tutaj. Wiec angolskie :tak:.
Jak znajde ładowarke do aparatu to wrzuce wam tez moje zdjecia ubranek. Moze w niedziele bo nadal mam nadzieje ze jutrzejsze plany zakupowe mi wypala ;-) wiec kolekcja troche sie zwiekszy. I wtedy bede miala cala ubrankowa wyprawke. Pozostana inne rzeczy, wanienke juz mam, dostalam od kolezanki, podstawke do niej dostane jak kolezanka zmieni mieszkanie, mozliwe ze w kwietniu, dostane tez po jej synku łozeczko wiec kolejny koszt odejdzie. Wózek kupimy chyba za miesiac, musimy sie conajmniej do poczatku maja wyrobic z tym zakupem. Przypomnialam sobie ze z Adasiem miałam termin na 3 stycznia a urodził się 15 grudnia. Musze brac mozliwosc ze i to malenstwo moze w maju sie na swiecie pokazac.

Do góry