reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

ISIS mi się podoba Michaś 1 to białe - jakie masz meble w pokoju?

Wózki ESPIRO mają raczej dobre opinie:tak:

Dziewczyny dostałam od znajomej (wspominanej Mamy Antosia) bluzę. Wcześniej myślałam nad jej zakupem ale nie byłam przekonana a teraz z czystym sumieniem polecam. Wygląda naprawdę fajnie i jest wygodna.
BLUZA

Mamy chustowe widziałyście taką BLUZĘ??
Ja mam;) :-D ale innej firmy-mamy kaspturek dla małej a dla mnie tylko golfik ze ściagacza bo jest 2 stronna znaczy mozna nosić i z tyłu i z przodu i jest z grubszego polaru wiec przydała by mi sie też cieńsza ale i tak marzenie dla mnie to pelerynka dla dwojga:-D jeztem z polaru zadowolona bo ubierasz dzecku czapeczke wiażesz chuste ubierasz buty sobie i polar i wychodzisz bez zbędnego doubierania dziecka które besęsownie robia wiekszą bariere miedzy mamą a dzeckiem utrudniaja wymianę cieplną

reklama
OK ja dzisiaj zaliczyłam jeszcze 2 sklepy i jestem zdecydowana!

Jeśli uda mi się dostać Maxi Cosi Mura 3 w fajnym kolorku i za dobrą cenę (max do 1500pln) to biorę, jeśli nie to kupuję Espiro Vector Pro.
Co do podnóżka w Espiro to w realu nie jest wcale mały, w porównaniu z niektórymi wózkami jest normalny, wystarczający! :)

Mutsy Evo tez niestety dzisiaj odpadł... ze względu na koszyk na zakupy. Może i duży, ale myślę, że na dziurawym chodniku przez te koła (które niestety nie są pompowane) wszystko z niego wypadnie:/ za płytki.

Marcelinoowa dzisiaj oglądałam Teutonię. Wózki z wyglądu super, ale dość ciężkie i niestety nie na moją kieszeń.

Smile.. Teutonia jest b.droga ale ja pewnie kupię używkę. Też nie stać mnie aby wydać grubo ponad 3000zł za nowy wózek :-)
Ja jeszcze zastanawiam się nad Mutsy Transporterem :-) też używanym... :)

Saraa ja mam meble jasne tzn. taka olcha, miodowe więc białe nie bardzo by pasowało ale to co pokazałąm to strasznie mi się podoba

;-)

To łożeczko też mi się bardzo podoba ;-) A jaki masz kolor? Bo ja jakbym kupowała to ten miodowy.
Mam jeszcze jedno na oku, licytacja, praktycznie nowe+nowy materac ale zobaczę czy uda mi się wylicytować, jak nie to chyba się na Tymona skuszę :-)

Isis ja mam białe :) Wszystkie mebelki dla córeczki mam białe :)
20130212_192657.jpg

Łóżeczko bardzo solidnie wykonane!

Gosiak śliczne łóżeczko, ja tez chce białe :tak: białe mebelki są urocze :-)

Weszłam w ostatniej chwili przed zamknięciem do dużego sklepu z odzieżą używaną i z wrażenia niewiele zdążyłam obejrzeć :-D udało mi się tylko upolować kombinezon zimowy dla maluszka za całe 3zł! Coś czuję że jeszcze tam wrócę jutro :-D

Zdjęcie0916.jpg

reklama
heh dzisiaj wpadłam do Galerii pokupić dla SIEBIE w końcu coś. Nie kupiłam spodni na gumce bo wydają mi sie zbyt drogie:no:150zł na 3 miechy to przesada. Mam legginsy i dam radę:-)
No i nie byłabym soba gdybym nie zajrzała do smyka . jeszcze trwaja super przeceny. Kombinezon za 40zł ze 120zł. Kupiłabym ale nie wiem jaaki rozmiar bedzie miało moje pierworodne:wściekła/y:

Do góry