a ja właśnie dostałam tą koszule
SWEET 02 koszula nocna do karmienia Alles XL / 42 (3048664249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i powiem tak, wyglądam w niej nawet lepiej niz ta modelka:-), bardzo fajnie leży, zależało mi na takim dekoldzie bo w poprzedniej ciązy miałam cos takiego
DYSKRETNA CIĄŻOWA koszula do karmienia *MUZZY* r.M (3068890435) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i sam sposób aplikacja cyca niewygodny, oj bardzo, otwory na biust małe ( a ja wcale dużego biustu nie miałam 70d), w szpitalu to już masakra, musiałam wyciągać całą ręke z i opuszczać tą koszule. A sama bawełna po ok 8 mc. używania bardzo się rozciągneła i teraz nie wygląda za dobrze.
Mam zamiar dokupić jeszcze jedną do 2 to min. w szpitalu + ta do porodu, ale ostatnio rodziłam w takiej wielkiej koszulce z lumpeksu czarna z różową panterą, położne się śmiały, do porodu to jednak lepiej załozyć cos starego bo wiadomo krew może zniszczyć
marcysiowa- czekamy na łóżeczka
Ja w zeszłym roku kupiłam coś takiego
17ele.Łóżeczko Szuflada Materac Posciel Haftowana (3059431694) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sama pościel bo łóżeczko już miałam, i jakość pościeli super, dobra gatunkowo bawełna, wypełnienie bardzo lekkie, a podusia nadaje sie już dla malutkiego dziecka bo to bardziej tak atrapa, cięzko by się było w nia zapaść, ja używałam jak Ewa miała 4 mc. z tym ze ona prawie się nie ruszała w nocy, nigdu na brzuchu się nie obudziła, teraz dokopie drugi taki komplet pościeli
Wzornictwo moze też nie najbardziej wyszukane, ale delikatne wzory bardzo mi odpowiadały, my musi elismy kupis moskitierę bo mieszkamy w wylęgarni komarów same stawy woku i siatki w oknach nic nie dają, ale moskitiera zbiera kurz, trzeba się z nią narobić,