reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Chyba dzisiaj nie poskładamy bo nie moge skończyć zgrywać danych z kompa który musi wylecieć. Ale jutro na pewno juz poskładamy.

Smile ja jestem specjalistką składania mebli z BRW. Mamy całe mieszkanko z nich. Składają się baaaardzo prosto.

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała styczność z wózkiem Mutsy transporter?
Już byłam zdecydowana na x-landera xq a teraz ten dał mi do myślenia... co o nim powiecie?

Kingusia- ja jeździłam nim tylko po sklepie, ale z tego co kojarzę to ktoś tu go kupił, ja jakoś bardziej przekonana byłam do 4 rider, ale firma na pewno świetna, maja ładne kolory wózków, dużo akcesoriów, chyba natis i sa-raa cos wiecej wiedza o tych wózkach

Firma zachwalana prze mnie nie raz. Niemniej jednak jeśli chodzi o ten model:
DLA MNIE - Brak możliwości obrócenia spacerówki, regulacja oparcia paskiem oraz regulacja wysokości rączki to istotne wady.

Pewnie z tych dwóch wzięła bym xlandera mimo, że nie ma pompowanych przednich kółek, martwi mnie długość podnóżka i ma regulację rączki jak transporter ;-) Ma za to regulowane oparcie w gondoli. Obracanie siedziska to dla mnie osobiście istotna funkcja.

Musiałabym obydwa zobaczyć na żywo chyba.

Ostatnia edycja:
wenusjanka jaki zestaw! Za takie pieniądze i do tego taki jak chciałaś. Pozostaje tylko gratulować i życzyć udanego użytkowania :tak:

Wenusjanka super zakup i jaka cena

Morena88 ja moge tylko wypowiedziec się co do jedo fyn (bo sama zakupiłam), polecam, ja jestem z niego bardzo zadowolona. Innych nie znam więc ciężko stwierdzić, wszystkie się dobrze prezentują, musisz na żywo pooglądać wszystkie trzy i wtedy pewnie zdecydujesz. Poczytaj opinie na ceneo. Co do fyn-a niedawno pisałam ze mozna go kupic z fotelikiem recaro za 1700zł w smyku.

Aśka1987 ladny ciepły kolorek

Marcysiowa powodzenia w skladaniu! I na foteczki bardzo czekam

Dzika sliczna koszulka taka uroczo-dziewczęca :)

Wenusjanka super, że zakupiłaś wózek taki, jakiego szukałaś:tak: Dodatkowo za tak atrakcyjna cenę :szok:

Aśka pochwal się zdjęciami, jak pokoik będzie gotowy:-) U nas kolor zotaje bez zmian- pokój nie uzywany, malowany w zeszłym roku na kolor jaśniutki beżowy:-)

A ja zakupiłam parkę z H&M tę jasniutką - dziewczyny pisały kiedyś o niej i wiem, że kilka z nas też kupiło. Chciałam wstawić link, ale na stronie www już ich nie ma:szok: Czyzby ta kurteczka była juz na dobre wycofana:confused:

reklama
Do góry