reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Chyba dzisiaj nie poskładamy bo nie moge skończyć zgrywać danych z kompa który musi wylecieć. Ale jutro na pewno juz poskładamy.

Smile ja jestem specjalistką składania mebli z BRW. Mamy całe mieszkanko z nich. Składają się baaaardzo prosto.

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała styczność z wózkiem Mutsy transporter?
Już byłam zdecydowana na x-landera xq a teraz ten dał mi do myślenia... co o nim powiecie?

Kingusia- ja jeździłam nim tylko po sklepie, ale z tego co kojarzę to ktoś tu go kupił, ja jakoś bardziej przekonana byłam do 4 rider, ale firma na pewno świetna, maja ładne kolory wózków, dużo akcesoriów, chyba natis i sa-raa cos wiecej wiedza o tych wózkach

Firma zachwalana prze mnie nie raz. Niemniej jednak jeśli chodzi o ten model:
DLA MNIE - Brak możliwości obrócenia spacerówki, regulacja oparcia paskiem oraz regulacja wysokości rączki to istotne wady.

Pewnie z tych dwóch wzięła bym xlandera mimo, że nie ma pompowanych przednich kółek, martwi mnie długość podnóżka i ma regulację rączki jak transporter ;-) Ma za to regulowane oparcie w gondoli. Obracanie siedziska to dla mnie osobiście istotna funkcja.

Musiałabym obydwa zobaczyć na żywo chyba.

Ostatnia edycja:
wenusjanka jaki zestaw! Za takie pieniądze i do tego taki jak chciałaś. Pozostaje tylko gratulować i życzyć udanego użytkowania :tak:

Wenusjanka super zakup i jaka cena

Morena88 ja moge tylko wypowiedziec się co do jedo fyn (bo sama zakupiłam), polecam, ja jestem z niego bardzo zadowolona. Innych nie znam więc ciężko stwierdzić, wszystkie się dobrze prezentują, musisz na żywo pooglądać wszystkie trzy i wtedy pewnie zdecydujesz. Poczytaj opinie na ceneo. Co do fyn-a niedawno pisałam ze mozna go kupic z fotelikiem recaro za 1700zł w smyku.

Aśka1987 ladny ciepły kolorek

Marcysiowa powodzenia w skladaniu! I na foteczki bardzo czekam

Dzika sliczna koszulka taka uroczo-dziewczęca :)

Wenusjanka super, że zakupiłaś wózek taki, jakiego szukałaś:tak: Dodatkowo za tak atrakcyjna cenę :szok:

Aśka pochwal się zdjęciami, jak pokoik będzie gotowy:-) U nas kolor zotaje bez zmian- pokój nie uzywany, malowany w zeszłym roku na kolor jaśniutki beżowy:-)

A ja zakupiłam parkę z H&M tę jasniutką - dziewczyny pisały kiedyś o niej i wiem, że kilka z nas też kupiło. Chciałam wstawić link, ale na stronie www już ich nie ma:szok: Czyzby ta kurteczka była juz na dobre wycofana:confused:

reklama
Do góry