reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

Wenusjanka- gratuluje zakupu, a cena:szok:
Aśka- fajny kolor, ja też jestem za zielenią i żółcią jakoś malowanie na niebiesko i różowo mnie nie przekonuje (zwłaszcza że niebieski nie w każdym odcieniu i pomieszczeniu dobrze się prezentuje

reklama
ja żółtego nie za bardzo lubię, ale sypialnię mam na żółto z czekoladowym skosem
a u młodego niebieskie - niebieski lubię, więc mi nie sprawiło to problemu, na różowo bym nie pomalowała, szukałabym pewnie jakichś wrzosów, albo co
no ale teraz mi problem odpada, bo jak Filip wyrośnie ze spania w naszym pokoju to na razie chłopcy bedą mieszkac razem
a jak chcecie zobaczyć mój domek - tylko fotki stare bo sprzed 3 lat mniej więcej to tu
https://plus.google.com/photos/117520778596432967416/albums/5400745319567439313?banner=pwa

fioletowa super domek masz !!!!!!!! świetnie urządzony te mozaiki są super !!!! a wykładzinę w sypialni masz identyczna jak ma teraz mój synek w pokoju a wcześniej miał taka jak Twój synek ma teraz ;-)

dziewczyny powstają pomału pokoiki kąciki naszych maluszków może by tak założyć nowy wątek i tam dawałybyśmy fotki tych pokoików widziałam na innych miesiącach że maja takie wątki co myślicie ? ciekawa jestem tych waszych remontów ;-)i zawsze coś ciekawego można podpatrzeć i zgapić heheh

Ostatnia edycja:
Może dziś uda mi się wstawić zdjęcie moich pierwszych dzidziusiowych zakupów. 07.03.2013 001.jpg
O! Udało się!

Sara fotkę wstawię - uwiecznię się w czasie pierwszego wyjścia w parce:-D

Fioletowa bardzo podoba mi kolor tynku na domku :-) Dom masz bardzo ładny i sporo powierzchni do sprzątania- wiem co to znaczy:tak:

teri jestem na tak - też widziałam takie watki na bb:tak:

anilek super zakupy!

hehe mikoto ano sporo do sprzątania - ale jak pracowaliśmy oboje na pełen etat to mojemu zapowiedziałam, że skoro nie "siedzę" w domu, to mamy sprzątać oboje, ale nie wyszło, więc teraz sprząta nam moja ciocia - ona dorabia sobie, a ja przynajmniej się nie wściekam że cały dom na mojej głowie
zresztą teraz w ciąży to nawet nie było by takiej opcji - jak co chwila coś się dzieje, a to szpital, a to leżenie...

a tynk był przypadkiem - bo jak się przyjrzeć to nad wejściem jest inny odcień - jak kolesie robili dach, to stwierdzili że sami to ocieplą, żeby potem nikt po dachu nie łaził więc wybrałam miodowy kolorek, a potem nie pamiętam, czy na końcówce ciąży, czy już z młodym byłam i ocieplaliśmy resztę to pojechał mój tata z mężem i wybrali tynk na resztę, myśleli że taki sam, a okazał się bardziej różowy ;-)

reklama
Do góry