Dziewczyny a nie boicie się tego, że szklane łatwo się tłuką? Ja np widzę, jak dzieci małe piją z butelki a potem ją bach o podłogę. Żadna z moich znajomych co mają dzieci nie zdecydowała się na szklane. Ja chyba też zostanę przy plastikach.
reklama
Dzisiaj na spacerze( cudowne słońce):-)widziałam panią ,która wypakowywała Mutsy Evo z bagarznika. Poszło jej bardzo sprawnie, a w tym słoneczku Evo rzuca się w oczy- jest śliczny ten żywo niebieski w tym słońcu. Już wybrałam i nie mam watpliwości
hmm ja butelki mam z myślą o mleku lub herbatkach na początku, z Arturem miałam tak, że jak samodzielnie trzymał butelkę to pił mleko, ale w łóżku, a na spacerach czy w ogóle "w dzień" to używaliśmy niekapków do wszystkiego innego [herbatki, soczki, woda] - jak już był starszy
Artur kaszy w ogóle nie jadł z butelki, więc po skończeniu kilku miesięcy butla była używana tylko o 6 rano na mleko i wieczorem przed spaniem też na mleko
ja się nie boję że mi dzieci coś pobiją, wolę teraz mieć pewność że nic mi się z plastiku nie będzie jednak rozpuszczać do jedzenia
jak Artur był mały to była afera z bpa, gadali że nie szkodzi a chwilę później wszystkie firmy zaczęły wycofywać
a teraz niby wszystko jest bez bpa ale czy się zaraz nie okaże że coś innego w tym siedzi to ja nie wiem
ja nie wiem może miałam szczęście z Arturem, a może przypadkiem mi tak wyszło - bo nie podoba mi się jak dziecko łazi z butelką i ciągle tylko z butli pije
w sumie chodzi o zęby - zgryz i psucie się od soków
córa szwagierki tak ma - do tego stopnia nauczyli że z butelki, że jak ma taki kubek ze słomką to go przechyla do góry dnem jak butelkę
ja osobiście to polecam niekapki lovi 360 stopni - dziecko od razu uczy się picia jak ze zwykłego kubka
Artur kaszy w ogóle nie jadł z butelki, więc po skończeniu kilku miesięcy butla była używana tylko o 6 rano na mleko i wieczorem przed spaniem też na mleko
ja się nie boję że mi dzieci coś pobiją, wolę teraz mieć pewność że nic mi się z plastiku nie będzie jednak rozpuszczać do jedzenia
jak Artur był mały to była afera z bpa, gadali że nie szkodzi a chwilę później wszystkie firmy zaczęły wycofywać
a teraz niby wszystko jest bez bpa ale czy się zaraz nie okaże że coś innego w tym siedzi to ja nie wiem
ja nie wiem może miałam szczęście z Arturem, a może przypadkiem mi tak wyszło - bo nie podoba mi się jak dziecko łazi z butelką i ciągle tylko z butli pije
w sumie chodzi o zęby - zgryz i psucie się od soków
córa szwagierki tak ma - do tego stopnia nauczyli że z butelki, że jak ma taki kubek ze słomką to go przechyla do góry dnem jak butelkę
ja osobiście to polecam niekapki lovi 360 stopni - dziecko od razu uczy się picia jak ze zwykłego kubka
Ostatnia edycja:
Kingusia91
Fanka BB :)
Smile cudne zakupy :-) te ogrodniczki mnie rozczuliły :-)
reklama
madzia128
Fanka BB :)
Jest mój
WÓZEK DZIECIĘCY 4RUNNER (3074477916) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Szczęśliwa Super stan Kolor może nie wymarzony ale ładniutki
WÓZEK DZIECIĘCY 4RUNNER (3074477916) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Szczęśliwa Super stan Kolor może nie wymarzony ale ładniutki
Podziel się: