reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Madzia kolor nie najważniejszy a cena bardzo fajna. Super, że się cieszysz!

SMile popieram dziewczyny te ogrodniczki są cudne :sorry2:
anilek bardzo przyzwoity wózeczek :tak:

Co do butelek do mnie własnie dotarły plastiki z dr. Brown`s miałam z Olivierkiem i teraz też się zdecydowałam.
Wzięła bym szklane ale z tej firmy były wąskie a ja jakoś szerokie butelki lubię.
Fioletowa kupiła świetne z AVENtu szklane. Zdaje mi się, że taniej niż te??
Avent Butelka 120ml Natural szklana, 1szt - porównaj ceny - NOKAUT.pl

madzia super zakup i super cena :)
Co do butelek z Misiem mialam plastikowe aventu i teraz pójdę w takie same. W dzisiejszych czasach ciężko sie od plastiku uwolnic, butelki , niekapki, smoczki czy gryzaki, pełno tej chemii wszędzie.....

Ostatnia edycja:
Ja dla poprzednich dzieci kupowałam butelki avent. Byłam bardzo zadowolona. Mam do tego laktator, więc teraz chyba też pójdę w avent... Są teraz buteleczki 0 BPA, więc niby nieszkodliwe... Szklane też są, ale drogie.

W temacie butelek to ja zdecydowałm się na dr brown's plastikowe z szeroką szyją - myślę kupić zestaw startowy: 3x 240 + 2x120 + 3 smoki nr 1 i 2 smoki nr 2. Liczę, że to wystarczy bo chcę piersią karmić, a nawet jak moje marzenia legną w gruzach to taki zestaw wystarczy na początek... co myślicie doświadczone Mamusie? Bo może się mylę... jak tak to proszę o wyprowadzenie z błędu...

I moja zmora: WÓZEK...
moje typy:

NOWOŚĆ LUPO 4W1 BABY DESIGN+CABRIO FIX MAXI COSI (3054703785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - kolor różowy lub fioletowy

bebetto SOLARIS B 3W1 + MAXI-COSI cabriofix +GR (3012693911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

3w1 FYN 4DS 2013 JEDO MAXI COSI CABRIO FIX 2013+GR (2940745287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wiecie cokolwiek na temat tych wózków...? Nie ukrywam, że faworyt to LUPO - ten pierwszy... zależy mi, żeby nie wydać nie wiadomo ile....

W temacie butelek to ja zdecydowałm się na dr brown's plastikowe z szeroką szyją - myślę kupić zestaw startowy: 3x 240 + 2x120 + 3 smoki nr 1 i 2 smoki nr 2. Liczę, że to wystarczy bo chcę piersią karmić, a nawet jak moje marzenia legną w gruzach to taki zestaw wystarczy na początek... co myślicie doświadczone Mamusie? Bo może się mylę... jak tak to proszę o wyprowadzenie z błędu...

I moja zmora: WÓZEK...
moje typy:

NOWOŚĆ LUPO 4W1 BABY DESIGN+CABRIO FIX MAXI COSI (3054703785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - kolor różowy lub fioletowy

bebetto SOLARIS B 3W1 + MAXI-COSI cabriofix +GR (3012693911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

3w1 FYN 4DS 2013 JEDO MAXI COSI CABRIO FIX 2013+GR (2940745287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wiecie cokolwiek na temat tych wózków...? Nie ukrywam, że faworyt to LUPO - ten pierwszy... zależy mi, żeby nie wydać nie wiadomo ile....

Jedo fynn przerabiała moja psiapsióła na swoich dwóch dziewczynach. Ja też miałam okazję popróbować. Powiem jedno - rewelacja. Lekki wygodny łatwo się kieruje. Cenowo można upolować niezłą okazję. Po prostu super.

reklama
Morena jeśli nie uda mi się upolować używanego x-landera to właśnie lupo będziemy kupować. Czytałam same dobre opinie o nim i podoba mi się ;-)

Do góry