reklama
Monika8887
Wdrożona(y)
EmilkaT
styczeń 2009...
no ja pamietam ze moja mama zawsze jak nadchodzily jakies swieta to zaczynala narzekac ze ona sie nie ma w co ubrac...nie kupila nic sobie bo "nie ma pieniedzy" ale mi i siostrze i tak kupila nowy sweterek albo przynajmniej czapeczke z szalikiem...cos zawsze.
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Ale to wszystko się zmienia - tj. nasze priorytety
U mnie będzie cieżko sobie coś kupić, wykańczamy dom do którego chcieliyśmy się wprowadzić latem, no i jeszcze maluszek (ciuszki, kosmetyki, pieluszki, szczepionki). Kiepsko to widzę - jeśli chodzi o nową garderobę :-(
U mnie będzie cieżko sobie coś kupić, wykańczamy dom do którego chcieliyśmy się wprowadzić latem, no i jeszcze maluszek (ciuszki, kosmetyki, pieluszki, szczepionki). Kiepsko to widzę - jeśli chodzi o nową garderobę :-(
EmilkaT
styczeń 2009...
no teraz to zawsze bedzie cos wazniejszego niz nasza garderoba...bo bedzie garderoba malucha hihihi
my tez wlasnie mamy remont, samochod nam padl a naprawa bedzie kosztowac kosmiczna cene, no i za chwileczke sie maluszek pojawi...ale kto powiedzial ze bedzie latwo?
my tez wlasnie mamy remont, samochod nam padl a naprawa bedzie kosztowac kosmiczna cene, no i za chwileczke sie maluszek pojawi...ale kto powiedzial ze bedzie latwo?
Monika8887
Wdrożona(y)
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Monika jaki Sylwester
Spojrzałam na twój suwaczek (27 dni), u mnie podobnie 24 dni - nie widomo czy dotrwamy w jednym kawałku
Spojrzałam na twój suwaczek (27 dni), u mnie podobnie 24 dni - nie widomo czy dotrwamy w jednym kawałku
reklama
My mamy na Sylwestra takie plany, przychodzą jeszcze dwie ciężarne pary( jedna ma termin miesiąc po mnie, druga dwa)i oglądamy komedie(nie za śmieszne, żeby mocz utrzymać), strasznych filmów nam nie wolno, no i tak do toastu soczkiem o północy wytrwamy. Wszyscy, żeby było sprawiedliwie, bo Panowie to kierowcy ;-)Myśleliśmy jeszcze o grach typu "Tabu", ale to już za dużo emocjiCo to będzie za "szalony" Sylwester hehehe