reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Tak naprawde to moim zdaniem srednia roznica jaka szczotka. To detale akurat.. Cale czesanie to jakies 4 sekundy... Nie ma co przesadzac i wnikac za bardzo

A co do wózka to zdecydowalismy się z tatusiem na xlandera XQ waga 9,5 kg gondola coś koło 4,5-5kg - nie jest najgorzej:-)

My też kupiliśmy X-Landera XQ, mamy go już w domku, jest super:-), jeszcze tylko jakieś akcesoria do niego nam zostały ale to już w nowym roku. A masz do niego też fotelik samochodowy czy macie jakiś inny? Bo my zastanawiamy się nad Maxi-cosi i adapterami.

Kasu mnie sie bardzuiej podoba kształt gondoli Slider kolor tez red nie widziałam jak wyglada spacerówka ze slidera..a foto to nie to samo

fotelik samochodowy kupujemy z maxicossi razem z isofixem.. Ile zapłaciłas za baze, gondole i sport..?
I gdzie kupowałas..

My też kupiliśmy X-Landera XQ, mamy go już w domku, jest super:-), jeszcze tylko jakieś akcesoria do niego nam zostały ale to już w nowym roku. A masz do niego też fotelik samochodowy czy macie jakiś inny? Bo my zastanawiamy się nad Maxi-cosi i adapterami.
-tak mam fotelik xcar-poszliśmy na łatwiznę i wzieliśmy wszystko w komplecie:-)

Madziu tam jest duży wybór! ale slidera nie ma na wystawie tylko są mutsy i to kolory collage! ale pan ma próbki materiałów i można zobaczyć te kolorki na żywo,że tak powiem:tak:ja tak wybrałam kolorki!! A jeśli chcesz zobaczyć Slidera na żywo to są w Plejadzie w Exclusive baby w Sosnowcu!! i gond i spacer. bo widziałam niedawno

reklama
Kasiu dzięki .. Najgorsze jest to ze moj Piotrek pracuje do 16tej i zanim sie dokula to wiele sklepów mamy z głowy... Do plejady moze uda sie w niedziele ale sobota teraz nam odpada bo robimy impreze uroidzinowa meza i wiadomo jakie zakupy nas czekasja... Moze jutro uda sie piotrowi wyskoczyc z pracy to sobie podjedziemy razemm.. ale to tylko moze...

Do góry