reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Tak naprawde to moim zdaniem srednia roznica jaka szczotka. To detale akurat.. Cale czesanie to jakies 4 sekundy... Nie ma co przesadzac i wnikac za bardzo

A co do wózka to zdecydowalismy się z tatusiem na xlandera XQ waga 9,5 kg gondola coś koło 4,5-5kg - nie jest najgorzej:-)

My też kupiliśmy X-Landera XQ, mamy go już w domku, jest super:-), jeszcze tylko jakieś akcesoria do niego nam zostały ale to już w nowym roku. A masz do niego też fotelik samochodowy czy macie jakiś inny? Bo my zastanawiamy się nad Maxi-cosi i adapterami.

Kasu mnie sie bardzuiej podoba kształt gondoli Slider kolor tez red nie widziałam jak wyglada spacerówka ze slidera..a foto to nie to samo

fotelik samochodowy kupujemy z maxicossi razem z isofixem.. Ile zapłaciłas za baze, gondole i sport..?
I gdzie kupowałas..

My też kupiliśmy X-Landera XQ, mamy go już w domku, jest super:-), jeszcze tylko jakieś akcesoria do niego nam zostały ale to już w nowym roku. A masz do niego też fotelik samochodowy czy macie jakiś inny? Bo my zastanawiamy się nad Maxi-cosi i adapterami.
-tak mam fotelik xcar-poszliśmy na łatwiznę i wzieliśmy wszystko w komplecie:-)

Madziu tam jest duży wybór! ale slidera nie ma na wystawie tylko są mutsy i to kolory collage! ale pan ma próbki materiałów i można zobaczyć te kolorki na żywo,że tak powiem:tak:ja tak wybrałam kolorki!! A jeśli chcesz zobaczyć Slidera na żywo to są w Plejadzie w Exclusive baby w Sosnowcu!! i gond i spacer. bo widziałam niedawno

reklama
Kasiu dzięki .. Najgorsze jest to ze moj Piotrek pracuje do 16tej i zanim sie dokula to wiele sklepów mamy z głowy... Do plejady moze uda sie w niedziele ale sobota teraz nam odpada bo robimy impreze uroidzinowa meza i wiadomo jakie zakupy nas czekasja... Moze jutro uda sie piotrowi wyskoczyc z pracy to sobie podjedziemy razemm.. ale to tylko moze...

Do góry