reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

a co do szczotki, to w mojej szkole mówili tylko o tych z włosia sztucznego (że pozostaje ono zawsze w tej samej formie-i nie zmienia się z czasem jak mówiono o włosiu naturalnym)

u koleżanki w szkole też o tych mówiono, ale w sumie i Ona i ja doszłyśmy do wniosku, że szczotka to nie majątek i zawsze można kupić następną, a jednak te z naturalnego są znacznie milsze :tak:

reklama
Madziu ja kupiłam 4 Rider Next na pompowanych kołach i skorzaną rączką :tak:
A kolorek gondolki i spacerówki TEAM RED a fotelik traveller TEAM DEEP BLUE:tak: Te kolorki Team są z nowszej kolekcji! Ja kupiłam teraz bo czeka na mnie w sklepie i jest tam zniżka 10% na cały wózek a odebrać go mogę po porodzie, wpłaciłam zaliczkę 250zł

Ostatnia edycja:
Ja zakupiłam również szczoteczkę z miekkiego naturnalnego włosia - chicco z grzebykiem:-):-)te o sztucznym mnie jakoś nie przekonują najwyżej wyjdzie w praniu czy jest dobra, ewentualnie możecie zakupić z nuka komplet z grzebykiem tam szczotka ma twardsze ale również naturalne włosie:tak:

ja jeszcze nie posiadam szczotki...niestety remont ruszyl pełną parą od samego rana i nie mam jak zająć sie ani sobą ani maleństwem, w tym tygodniu czeka mnie jeszcze przeprowadzka i moze jakos wreszcie zwolnie tempo...jak cenowo przedstawiają sie te kompleciki szczotka plus grzebyk?

A my własnie złozyliśmy bujaczek z fisher price jest super jadę kupić beterie:tak:
Potem dodam wam sprzedawcę od którego kupiliśmy! Bo polecam jak najbardziej:-)
EmilkaT ja za Canpola niedużo zapłaciłam za ten komplecik coś koło 15 chyba bo zerwałam cenę;-)

my kupiliśmy szczoteczkę z grzebykiem z nuka z naturalnego twardego włosia (na ciemieniuchę ponoć jest lepsza twarda).

reklama
Ja mam ze sztucznego wlasnie ze wzgledu na lepsze wyczesywanie czegos z wloskow. Identyczna mialam przy Michasiu. Chociaz i tak byl lysy z grzywka z tylu...

Do góry