reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

a co do szczotki, to w mojej szkole mówili tylko o tych z włosia sztucznego (że pozostaje ono zawsze w tej samej formie-i nie zmienia się z czasem jak mówiono o włosiu naturalnym)

u koleżanki w szkole też o tych mówiono, ale w sumie i Ona i ja doszłyśmy do wniosku, że szczotka to nie majątek i zawsze można kupić następną, a jednak te z naturalnego są znacznie milsze :tak:

reklama
Madziu ja kupiłam 4 Rider Next na pompowanych kołach i skorzaną rączką :tak:
A kolorek gondolki i spacerówki TEAM RED a fotelik traveller TEAM DEEP BLUE:tak: Te kolorki Team są z nowszej kolekcji! Ja kupiłam teraz bo czeka na mnie w sklepie i jest tam zniżka 10% na cały wózek a odebrać go mogę po porodzie, wpłaciłam zaliczkę 250zł

Ostatnia edycja:
Ja zakupiłam również szczoteczkę z miekkiego naturnalnego włosia - chicco z grzebykiem:-):-)te o sztucznym mnie jakoś nie przekonują najwyżej wyjdzie w praniu czy jest dobra, ewentualnie możecie zakupić z nuka komplet z grzebykiem tam szczotka ma twardsze ale również naturalne włosie:tak:

ja jeszcze nie posiadam szczotki...niestety remont ruszyl pełną parą od samego rana i nie mam jak zająć sie ani sobą ani maleństwem, w tym tygodniu czeka mnie jeszcze przeprowadzka i moze jakos wreszcie zwolnie tempo...jak cenowo przedstawiają sie te kompleciki szczotka plus grzebyk?

A my własnie złozyliśmy bujaczek z fisher price jest super jadę kupić beterie:tak:
Potem dodam wam sprzedawcę od którego kupiliśmy! Bo polecam jak najbardziej:-)
EmilkaT ja za Canpola niedużo zapłaciłam za ten komplecik coś koło 15 chyba bo zerwałam cenę;-)

my kupiliśmy szczoteczkę z grzebykiem z nuka z naturalnego twardego włosia (na ciemieniuchę ponoć jest lepsza twarda).

reklama
Ja mam ze sztucznego wlasnie ze wzgledu na lepsze wyczesywanie czegos z wloskow. Identyczna mialam przy Michasiu. Chociaz i tak byl lysy z grzywka z tylu...

Do góry