reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Kupiliśmy w końcu materac gryka- kokos, i butelki 2szt 150ml z tommee tippee. Oprócz tego skompletowałam do końca to co do szpitala dla Małego...jeszcze tylko apteka..! :tak:

Monika i Kuleczka - jedziemy na tym, samym wózku :tak:
u mnie termin cesarki zmienili na 2.stycznia - wcześniej nie ma lekarzy bo biorą wolne na święta i mój ginek stwierdził że bezpieczniej by było urodzić już w nowym roku - więc święta o ile nic się nie wydarzy KArolinka spędzi w brzuszku :tak:
my chcemy jechać na święta do rodziców - a na sylwestra to już wrócimy do Opola i będziemy grzecznie czekać na 02 stycznia :-D

Monika i Kuleczka - jedziemy na tym, samym wózku :tak:
u mnie termin cesarki zmienili na 2.stycznia - wcześniej nie ma lekarzy bo biorą wolne na święta i mój ginek stwierdził że bezpieczniej by było urodzić już w nowym roku - więc święta o ile nic się nie wydarzy KArolinka spędzi w brzuszku :tak:
my chcemy jechać na święta do rodziców - a na sylwestra to już wrócimy do Opola i będziemy grzecznie czekać na 02 stycznia :-D
A i ja z Wami:tak: Mam nadzieję, że wszytkie dotrwamy do Nowego Roku :tak:
Ja na Święta nigdzie się nie ruszam, wigilia będzie u nas. Mamy mają poprzywozić wałówki. A dwa dni świąt mam zamiar spędzić w domku z mężusiem, samiuteńcy;-)

Aga chcesz to masz:

dla didzi:
sol fijologiczna
paracetamol w czopkach (przeciw zapalne i goraczkowe)
espumisan
woda koperkowa
np plantex
vigantol (recepta)
sa takie czopki rozkurczowe dla dzieci z Heela ale nazwy nie pamietam

zreszta ja chyba zostane przy soli i czopkach goraczkowych i ewentualnie cos
przeciw wzdeciowe _ apteke mam pod blokiem

ja bylam dzis na szkole rodzenia....bylo dzis stresujaco - gadki o tym kiedy natychmiast lecic do lekarza jak co sie konkretnego dzieje i co sie moze stac jak nie wybierzemy sie natychmiast...buuu...
i uswiadomilam sobie ze musze kupic wiecej majtek jednorazowych bo mam 4 sztuki tylko...ehhh dzis mam kiepski nastroj i mam dolka przedporodowego...

reklama
Do góry