reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

a mi wczoraj przyszła książka ta, która Melulu polecała na wątku polecam/odradzam i jest świetna :tak: na razie tylko ją przejrzałam, ale jest dużo rysunków no i ten filmik - rewelacja ;-)

reklama
MELULU to mnie też daj znać w jakim sklepie kupujesz! Bo jak wiesz ja ten sam wózio kupuje co Ty:) Zależy mi na cenie jak najabrdziej... u mnie w sklepie są te ózki w korzystnej nawet cenie ale nie wiem czy mają tam do zamówienia ten najnowszy stelaż a na takim mi zależy:) i kolorki z tego roku!!

zalezy mi tylko na pompowanych kołach! Chodzi mi o stelaż Next 4 Rider taki co ma opony z jedna szprychą! ten chyba ma pompowane nie?? Piankowych nie chce bo mam działke w górach i bedziemy tam czesto jezdzic! a kolorek chce Team Red (gondola i fotelik) i cargo lake green(spacer) Torba chyba czarna nie?? bo sie zastanawiam czy nie kupic tylko do spacerowki??

co do 4Rider na kołach pompowanych (z jedną szprychą) to występuje on na takich stelaqżach:
- Single Spoke - Standard z piankową rączką:
- Single Spoke - Next ze skórzaną rączką;

nowszy jest wózek Mutsy Slider, ale to jest stelaż na kołach piankowych - i tutaj właśnie jest ta inna kolorystyka : Mutsy Slider

Własnie mi chodzi o ten Mutsy 4 Rider Single Spoke - Next ze skórzaną rączką!! ten Slider ma fajne kolorki ale piankowe koła i spacerwka niebardzo

Fajny ten mutsy slider bardzo mi sie podoba,ale cale trio to pewnie w cholere kosztuje!!!!

Ja dzis odebralam swoj wozio(no nie moj tylkoAleksia) i
jestem super szczesliwa! wszystko sliczniuchne i latwe w montazu...wszystko na jeden click!

No, leżaczek już zamówiłam :tak::-D;-), dojdzie kurierem w poniedziałek lub wtorek. W sumie taniej o ok. 80zł, ale z kosztami tylko ok. 20zł do przodu. A fajny jest, bo go w sklepie oglądałam ;-).
A jeszcze na allegro zamówiłam takie cuda, dość tanio, bo chyba mają likwidację sklepu. Wklejam linki, na prawdę opłacalne :-):rofl2::-p.
Taki dres, tylko mniejszy.
NOWE DRES WELUR DOMEK ŻYRAFY NIEB. 80 (455826668) - Aukcje internetowe Allegro
Piżamka dla Natalki:
100% BAWEŁNY ŚPIOSZKI NA SUWAK PIŻAMA RÓŻ 86 (457315021) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze taka wyprawkę, ale już jej na aukcji nie ma, więc nie mogę wkleić :-(.
No i pościel z glucka musiałam kupić, bo inne mi się nie podobały :szok::-( - gluck ma trochę drogo, a ja chciałam tylko na wymianę, bo już jedną z glucka mam i z drewexu, ale w sumie też zadowolona jestem :tak::-D. Taka niebieska z króliczkiem.
http://www.wyprawki.pl/poÂściel-gluck-3czĂŞÂściowa-rabbit-pi-2810.html?image=0

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie sie zastanawiam nad lezaczkiem. Dziecko mozna od razu w nim sadzac, czy od jakiegos wieku?
Patrzylam na te lezaczki i rzeczywiscie Twoj Pysiu jest najfajniejszy jak na razie :-)

Z rzeczy dla rodzicow- zamowilismy ostatnio dla siebie nowe lozko do spania-naroznik. Bardzo dlugo szukalismy odpowiedniego i w koncu znalezlismy idealny :-D 7 listopada mają nam dostarczyc. Jak tylko je przywioza, wkleje zdjecie. Juz nie moge sie doczekac :-)

Ostatnia edycja:
Do góry