reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

to łóżeczko jest po synkach mojej kuzynki - wcale nie zniszczone :tak: właśnie też myślałam o jakiejś półeczce - tak jak piszesz Madzia - żeby mieć akcesoria pod ręką - będzie trzeba przemyśleć sprawę i coś kupić :tak:

reklama
jesli chodzi o wyreczko dla maluszka to juz mamy lozeczko po starszym synku teraz czeka nas za to zalup lozeczka dla starszaka
lozeczko rozklada sie na taki maly tapczanik i juz pare miesiecy temu zlozylam lozeczko ,zeby mlody mogl sie przyzwyczaic do spania w zwyklym wyrku
pozozstanei zakup lozka dla starszaka
ale o takiej poleczce tez musze pomyslec
z synkiem nie kupilam sobie takiej i zalowalam bo kregoslup cierpial
mysle jeszcze o zakupie takiego zastawu z wanienka
w zasadzie to chyab stojak z wanienka

ale narazie to tylko o tym mysle bo jeszcze nic nawet nei szukalam:szok:

Mamjakty naprawdę sliczna ta karuzela, jak mam podobna tylko ze zwierztkami kupiłam zeszłym tygodniu w komisie dzieciacym za 85zł. Widziałam tez tam Sliczny wózek za 600zł bordowy z motywami kwiatowymi, jak upewnie sie ze będę miała dziewcznkę to mozliwe ze sie na niego skuszę:)

Wczoraj maz przyniosl mi z piwnicy ubranka po Michasiu. Do rozmiaru 68.

bagazetg8.jpg

Myslicie ze musze cos dokupic?

P.s. mam co robic na zwolnieniu bo w piatek zamiast odpoczywac poprasowalam wszystko co mialam w domu..

reklama
Do góry