reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

a do mnie przyszły dziś te z allegro - I love mummy/daddy - za 35 zeta trójpak - ale jestem zadowolona, bawełna bardzo fajna:tak:
ja tez właśnie odebrałam je z poczty, świetny gatunek...i śliniaczek dali gratis hehe...
ja jeszcze na pościel czekam...
I nadal mocno trzymam się w swoim postanowieniu że następne zakupy w listopadzie dopiero :-)

reklama
Dziewczyny a wiecie jak mogę zamówić pościel z Glucka?? Bo na ich stronie głównej to chyba tylko hurtem można:-:)wściekła/y:a u mnie w wiosce nie ma salonu:-p:-pa zastanawiam się nad tymi nowymi modelami WARNER BROS...intensywne kolorki ale fajne!!!!!
Dzisiaj doszły do mnie zamówione bodziaczki z krótkim rękawkiem-są super!!!!!!Polecam wszystkim!!!!Koszt tylko 20zł!!!!!!!!!:tak:
5 szt body z krótkim rękawem RÓŻOWE 50/56 (450799430) - Aukcje internetowe Allegro

Glucka ja mam sklep wiec bez problemu. Musisz sie karnac małpko do Gdanska. W mama i ja maja cala kolekcje. A zeczywiscie super te z Bugsem, musze pojechac obejrzec i moze wezme ta zolta. Po wyplacie...

ja kupiłam dzisiaj 10 pieluch tetrowych, okrycie kapielowe 100*100 (jest super jutro pojadę kupic takie same dla Julki) i wkładki laktacyjne... czyli nic specjalnego

acha- odebrałam bryle i wreszcie widze jak trzeba i oddałam koszulę bo była przyciasna:)

A ja kupiłam śliczne białe rajstopki w biedroneczki rozm-56/62(nie mogłam się powstrzymać!!!!):-):-D:happy:

Załączniki

• PA160004.JPG
    PA160004.JPG
    109,2 KB · Wyświetleń: 37
  • PA160005.JPG
    PA160005.JPG
    104,5 KB · Wyświetleń: 30
Natalie nie wszystkie wozki u nas sa tansze,ale ten akurat tak!!!! bebe confort to francuzka firma takze tam u was powinny kosztowac jeszcze mniej

Przyszły do mnie zakupy i powiem Wam, że mam pomrocznośc ciążową, aż mąż się uśmiał :-p. kombinezonik ma koronę na aplikacji i napis princess :-D. Już znalazłam misia, którego naszyje na ss i dodatkowo dołożę prosiaczki lub kończynki/gwiazdki.

No i doszły spodnie, jestem bardzo zadowolona, wprawdzie w ogrodniczkach moje siedzenie pokazuje swój ogrom

zcxo637361997x.jpg

Ale super wygodne są, a i te 2 nie piją mnie jak siedzę ;-D

446553368

KLULICZKU ale fajne spodnie kupiłas!! teraz bedzie Ci wygodnie:))Ja w domku jestem w dresowych, kupiłam troszke za duze ale rosna razem ze mną;))

reklama
A ja wreszcie mam wózio z głowy. Doszłam do wniosku, że najpierw kupię sobie na parę miechów wózek głęboki a gdzieś od kwietnia wsadzę małego w spacerówkę. Ten sprzęcior kosztował mnie 150 zł na allegro :tak: A do tego kupa ciuszków dla niemowlaka gratis :-D

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 48
Do góry